Kreatívne Silikónové Nová Korytnačka Čaj Maker Pôvodné Priame Lenivý Dodávky Korytnačka Kremičitý Gél Tea Filter Džbán Vody Piť Ware

Novinka

€2.06

Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!!Kreatívne Silikónové Nová Korytnačka Čaj Maker Pôvodné Priame Lenivý Dodávky Korytnačka Kremičitý Gél Tea Filter Džbán Vody Piť Ware

Popis:

Materiál:Silica Gel

Farba:Zelená

Hmotnosť:0.03 kg

Balenie Veľkosť:8*5*5 cm

Veľkosť produktu: 8*5*4.8

Package zahrnuté:1*Korytnačka Čaj Maker

Príslušné podmienky: môže byť použitý pri izbovej teplote

Použitie scéna:Domov, voľný čas alebo do kancelárie čaj

Funkcie:

1.Jedlo-silikónu materiál pre dlhšie trvajúce hygieny; zvierat-tvarované čajníky sú viac zábavy na použitie; obalový dizajn umožňuje jednoduchšie čistenie.

2.Vyrobené zo silikónového, netoxický a bez zápachu, šetrné k životnému prostrediu, bezpečné a hygienické, s dobrou flexibilitou, silný a odolný.

3.Jednoduché použitie, takže si môžete urobiť dokonalý šálka čaju v najjednoduchší spôsob, ako je to možné,Len odstrániť korytnačka shell,pridať nejaké voľné listový čaj v nečistôt a umiestnite ju do teplej vody,y čaj bude pripravený v priebehu niekoľkých minút .

4.Roztomilý kreslený korytnačka čaj infuser je viac atraktívne a viac roztomilý ako iné čaj infuser, ktorý je vyrobený z nerezovej ocele.

5.Pre viacúčelové použitie, tento korytnačka čaj infuser môžu byť použité nielen doma, alebo v kancelárii, ale tiež ako darček pre vašu rodinu a priateľov, rovnako ako hračka pre deti.

6.Korytnačka čaj infuser je malý a ľahký, takže je ľahké vykonávať pre vás,môžete si vziať ich so svojimi výlet,piknik a tak on.By ako, to sa ľahko čistí.

Tabuľka Veľkostí:

Balenie Veľkosť:8*5*5 cm

Veľkosť produktu: 8*5*4.8

Balík obsahuje: 1*Korytnačka Čaj Maker

Poznámka:

Čistý ručné meranie, je tam určité chyby, prosím, prednosť v naturáliách.

Štítky: sypaného čaju infuser fľašu, modré ovocie infuser fľaša na vodu, bottl vody, život slamy, kanvice vody, veľké čaj fľaša infuser, ovocie vylúhovať fľašu, raagi fliaš vody, flasher motocykel, džbán na mlieko.

Anti-korózne Povlak Vybavená
Vonkajšie Aktivity Turistika
Platné Ľudí Dospelí
Tvar S Čajom Infuser
Použitie scény Domov, voľný čas alebo do kancelárie čaj
Voda, Ktorá Tečie Metóda Iné
Funkcia Eco-Priateľský
Teplotou Vody Platné
Hmotnosť 0.03kg
Dodanie Typ V Sklade
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Príslušné podmienky Môže byť použitý pri izbovej teplote
Štýl Kreatívne
Tepelná Izolácia Výkon Žiadne
Fľaša Na Ústa ako zobraziť
Balenie Veľkosť 8*5*5 cm
Veľkosť Produktu 8*5*4.8
Farba Zelená
Package Zahrnuté 1*Korytnačka Čaj Maker
Certifikácia FDA, EHS, LFGB, CIQ, CE / EÚ, SGS
Číslo Modelu 5612
Materiál Iné

Napíšte svoju recenziu!

Kreatívne Silikónové Nová Korytnačka Čaj Maker Pôvodné Priame Lenivý Dodávky Korytnačka Kremičitý Gél Tea Filter Džbán Vody Piť Ware

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty