Eco Friendly Nylon Plastové Sitko Filtra Kuchynské Príslušenstvo Na Varenie, Kuchynské Náradie, Kuchynský Riad Na Varenie, Kuchynské Nastaviť

Novinka

€0.56

Špecifikácie: Meno: Eco-Friendly Nylon Plastové Sitko Filtra Materiál: Nylon Hmotnosť: 50g Rozmery: 6. 5x12. 5x34. 5cm

To je veľká lyžica

O otázky kvality vrátenie a Výmena

1. Príjem do 15 dní(ak nákladný list dátum doručenia)ak zistí, že kvalita výrobkov problém,prosím, ihneď sa s popredajné služby zákazníkom kontakt. Po lehote splatnosti neprípustné. Problém výrobok musí zachovať obal, kompletný(prosím, aby balenie,nie priamo v produkte pôvodné obal vložiť alebo písomne). Akumulácia päť kilogramov alebo vyššie Vrátiť,vrátiť nákladnej tým, že moja firma Medveď. Prosím kumulatívna 5-10 kilogramov so Všeobecnými logistiky vrátiť,nákladných I spoločnosť Medveď,odmietol vlasy drahé Deppon a Ťia JI,svet ARIMA logistiky,akékoľvek porušenie nákladnej len.

2. Návrat pred a po predaji služby zákazníkom komunikácie,prosím, spolupracovať s vyplňte po-predajný servis tabuľka sledovať váš návrat získať včasné spracovanie.

3. Zákazník na produkt farbu alebo štýl určený,sa budeme snažiť spokojný,ale nie na 100% zaručená. Ako výsledok farbu alebo štýl nezodpovedá nebude návratu.

4. Na prepravu v poškodený tovar,berieme do úvahy zákazníkovi priamo na zásielkovej spoločnosti náhrada je veľmi nepríjemné,tak som sa spoločnosť prevziať na seba plnú zodpovednosť,ale musí byť pri prijatí do 3 dní po navrhované a to do 3 dní vyplniť po-predajný servis tabuľka zaregistrovať hore. Tovar dostal do 3 dní po nevyrástol s prepravou nákladu škody,potom predvolené pre prítomné časy v dobrom stave prijaté.

5. Pre non-táto spoločnosť predaný tovar poslať na moju spoločnosť, situácia,vyhradzujeme si to všetko vrátiť bez liečby a nákladnej zákazníkom medveď,tovar priamo späť k zákazníkovi právo.

6. Tieto podmienky nemôžu mať vrátiť:

Na Vrátený výrobok, obal, poškodený alebo neúplný,príslušenstvo výrobku alebo súvisiace informácie, ktoré nie sú upravené;

B neautorizované opravy alebo modifikácie;

C, nie je podľa bežného spôsobu používania a skladovania;

D Za Po-Predajný Servis obdobie tovaru.

E sezónne produkt uplynutí nevratný(napríklad Letné Ventilátor Zime Teplé samolepky).

7. Po-predajný servis je spoločnosť základné služby,sme ochotní pre každého poskytovať dobré po-predajný servis,v rovnakom čase,dobré po-predajný servis potrebovať aj u zákazníka,Prosím, na oplátku opatrne, pozorne alebo vyššie uvedený popis,ako ďaleko, ako je to možné podľa vyššie uvedených predpisov,tak, aby vplyv na vaše po-predajný servis.

8. Nad o,škody a problémy s kvalitou produktu spracovania,ako je napríklad hmotnosť bez päť kilogramov,ak hostí vrátiť,nákladná starostlivosť o seba.

Na pomalých vrátenie tovaru

1. Príjem do 15 dní(ak nákladný list dátum doručenia)sú pomalé-presun tovaru do našej spoločnosti sa vrátiť,vrátiť pred a po predaji obrátiť na zákaznícku službu,vyplňte prosím po-predajný servis tabuľky,a v vrátite tovar umiestnený v návrat detaily,ak chcete sledovať váš návrat získať včasné spracovanie.

2. Vrátenie tovaru vyžaduje obal neporušený(prosím priniesť svoj vlastný obal,nie priamo v produkte pôvodné obal vložiť alebo písomne)zabezpečiť, aby žiadne off-uzatvárateľnom obale,nepoužitý a nemá vplyv na vedľajšiu(inak žiadne vrátenie peňazí).

3. Zákazník na produkt farbu alebo štýl určený,sa budeme snažiť spokojný,ale nie na 100% zaručená. Ako výsledok farbu alebo štýl nezodpovedá nebudeme niesť nákladnej dopravy.

4. Keďže poskytujeme vrátenie a výmena čas dlhšie,lebo sme z regálu produkty sú nevratné.

5. Non-problémy s kvalitou vrátiť Divízia som všetky hit osem násobne vrátenie peňazí. Ak som Divízie tovar doručený, existuje vážne poškodenie naša spoločnosť bude poskytovať fotografie produktov na zákazníka,podľa prijatej produkt, môžete použiť stupeň,tým, že po predaji a môžete dohodnúť riešenie. Kúpnu cenu vám bojovať Alipay alebo zasiahnuť do vopred Vklad.

Vzhľadom k Hong Kong a Macao,doprava nezrovnalosti,ako je potrebné vrátiť zákazníkovi,prosím najskôr kontaktujte našu spoločnosť popredajné služby zákazníkom kontaktovať,dve strany urovnanie dojednané.

O logistiky

外省一般都是发物流的,义乌物流直通全国,只要是市级以上的城市基本都到,县级城市需要中转.到货后物流会打你的电话的,需要你自己去提货.在此,我们特别说明.义乌物流公司服务良莠不齐,我希望大家订货前能先自己联系一家物流公司,方法可以是自己去寻找,你也可以打114查询义乌到你当地的物流点,找一个离你们最近的地方.然后告诉我们义乌的物流电话,我们帮你送到你的那个服务点去.

配货方式和与费率:

①汽车运输:

义乌物流网点发达,到全国各地都有托运部.按重量一般0.5元/公斤,按体积一般80-120元/立方,具体按路程远近计长.小商品,一般800元的货值产品运费在15-30元左右,边远地区或需中转地区运费在40-50元/件.货物发出到货后,托运部会电话通知客户到指定托运点自行提货

Štítky: kuchynské potreby nastaviť teskoma, z nehrdzavejúcej ocele vnox, kuchyňa orgán, kuchynské doplnky varenie nástroj, variť kremíka, set kuchyne, silikónové kuchynský riad, te kuchynský riad, potesi cozinha, kuchynský nástroj.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu LS001
Druh Varenie Nástroj Sady
Materiál Nylon
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Eco Friendly Nylon Plastové Sitko Filtra Kuchynské Príslušenstvo Na Varenie, Kuchynské Náradie, Kuchynský Riad Na Varenie, Kuchynské Nastaviť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty