NANCIHUI Fľaši Whisky Set Krištáľové Sklenené poháre na Víno, Tvorivé Svete Fľaša Vína na Mape Sveta Vzor Krytý Office Dekorácie

Novinka

€34.45

Teplé pripomienka: Na obale výrobku políčka nevykonáva žiadnu logo našej predajni, a nie je faktúra v balíka.Môžete ju poslať priamo na vašich zákazníkov.Dúfam, že môžeme spolupracovať s radosťou dlho!

1. Ručne Fúkané elegantnej Fľaši Whisky dávkovač predstavovať leptané svete dizajnu a starožitné loď vo fľaši bude nepochybne zvýšenie vašej pitnej skúsenosti zatiaľ čo robiť odvážne dojem.

2.PATENT sada obsahuje whisky karafu s 2 zodpovedajúce svete dizajn staromódnou whisky poháre vybavené na mahagón znečistený zásobník.Zlato zátkou pridá Stlačte triedy, zatiaľ čo vedenie duchov utesnené.

3.Decanter kapacita 850ml - Koktailového pohára objemom 300 ml.

4.Veľký rozhovor kus na všetky strany.Môže byť tiež použitý na ponúknutie vody, džúsy, Limonády, ľadový čaj a iné nápoje.

Svete, fľaša vína

Fľaša vína materiál: vysoko borosilikátového skla

Výška: 24 cm

Priemer: 12.5 cm

Kapacita: 850ml

Poháre na víno, materiál: vysoko borosilikátového skla

Výška: 8.2 cm

Priemer: 7.3 cm

Kapacita: 250 ml Obsah balenia: 1 * Gold veko Svete Fľaša 1 * oválny drevený rám 2 * pohára 1 * Nerezový lievik

O jeho poškodeniu počas prepravy

Naše obalu bude používať rezervy na zníženie možného poškodenia problémy, ale nemusí zabrániť rozbitiu o 100%.

Ak si bohužiaľ zistíte poškodenie, keď dostanete výrobok, prosím neotvárajte sporu, alebo miesto, zlé recenzie v zhone.Úpenlivo ťa prosím vás, kontaktujte náš služby zákazníkom prvý.Budeme reagovať pozitívne a odoslať ju, alebo vráti ho v plnej výške podľa vašej mysli.

Informácie o výrobku

Štítky: držiak na víno, star wars decanter nastaviť, alkohol droždia, patrónom tequila, Koktail, mapa sveta, silicon whisky sklo, pás na zníženie brucho, koktail nastaviť, zleje.

Číslo Modelu 3005
Názov Značky NANCIHUI
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Bar Sady
Produkt trieda kvality Kvalifikovaný produkt
Štýl Európska
Materiál Sklo
Použitie Fľaša vína + poháre na víno

Napíšte svoju recenziu!

NANCIHUI Fľaši Whisky Set Krištáľové Sklenené poháre na Víno, Tvorivé Svete Fľaša Vína na Mape Sveta Vzor Krytý Office Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty