Čistič Korálky Víno Decanter Sklo Čistenie Korálky Víno Nastaviť Čistenie Korálky Čistenie Sklenenej Fľaše Nástroj pre Domáce Bary Hoteli

Novinka

€3.51

Názov produktu:Cleaner Korálky Víno Decanter Sklo čistenie korálky

Popis:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Hmotnosť: Cca 150g

Funkcia:

1. Vyplňte špinavé nádoby na pol ceste až s vodou.

2. Pridajte čistenie korálky do vody.

3. Svišťanie naplnený plavidla asi na 1-2 minúty.

4. Prázdny obsah do oka nečistôt.

5. Opláchnite čistenie peliet a nechajte ich uschnúť prirodzene.

6. Skladujeme ich v boxe alebo ich použiť znova.

7.ČISTÍ VŠETKY SKLENENÉ FĽAŠE S ĽAHKOSŤOU: Má vaše karafu vína majú zvláštny tvar?Máte problémy dosiahnutí spodnej časti a vnútorné steny, keď sa snažíte vyčistiť fľaše?Tieto cleaner loptičky boli navrhnuté špeciálne pre tento dôvod, a môžu odstrániť nečistoty, zvyšky, sedimentov a škvrny od vnútornej steny akékoľvek úzke tvarované nádoby vo vašom dome!

8.TU JE, AKO ČISTIČ PELETY SA POUŽÍVAJÚ: Mať špinavé nádoby a naplňte ju na pol ceste až s vodou.Potom pridajte čistenie korálky vo vode a začať swishing to asi na 1-2 minúty.Potom môžete vyprázdniť obsah do oka nečistôt a opláchnite čistenie pelety, takže si ich môžete uložiť a použiť ich znova.

9.VAŠE LODE BUDÚ v BEZPEČÍ: Pri umývanie sklenených fliaš a víno karafy s týmito metal cleaner gule, môžete sa čoho obávať.Ľahké čistenie korálky sú len 4 mm široký a nebudú poškriabaniu alebo crack vaše sklených nádob.Len uistite sa, že len točiť okolo nich a nie striasť hore a dole!

10.Vysoko kvalitná NEREZOVÁ OCEĽ: Tieto fľaša čistič loptičky sú vyrobené z prvotriednej kvality 304 nerezovej ocele, takže nie sú 100% povrch, odolný voči korózii a trvanlivé.Dokonca aj keď ste ich používať denne, nerezovej ocele, čistenie korálky, ktoré nikdy nebudú mať hrdzavé alebo poškodený.

11.ZÍSKAŤ VALUE PACK: Každé políčko obsahuje 300 fľaša čistenie korálky, ktoré môžete používať znova a znova.Na základe veľkosti nádoby, ktorú chcete vyčistiť, môžete použiť správne množstvo kovu, čistenie peliet.

Balenie Zoznam:

1 box* Čistejšie Korálky

Štítky: silicon víno vákuum, novinka víno príslušenstvo, sklo rinser, Bar Nástroj, jedinečný likér decanter, pivo veža, tričko t ženy, scunci víno príslušenstvo, zleje, koktail bar.

Funkcia 12 Dropshipped
Funkcia 8 BAR
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 13 Dropship
Materiál Iné, Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkciu 11 Drop shipping
Funkcia 5 Decanter čistenie korálky
Hmotnosť About 150g
Funkcia 10 Dropshipping
Funkcia 7 Ekologicky Udržateľný
Funkcia 3 Víno Decanter Sklo Čistenie Korálky
Funkcia 4 Čisté Decanter Pohár loptu
Panel Nástrojov Typu Karafy
Funkcia 9 Bar Príslušenstvo
Certifikácia CE / EÚ, CIQ
Funkcia 6 Skladom
Funkcia 2 Sklenená Fľaša Čistenie Loptičky
Funkcia Jednorazové, Eco-Priateľský, Skladom
Funkcia 14 dropshiper
Číslo Modelu Čistič Korálky
Funkcia 1 Cleaning Beads
Druh Panel Nástrojov

Napíšte svoju recenziu!

Čistič Korálky Víno Decanter Sklo Čistenie Korálky Víno Nastaviť Čistenie Korálky Čistenie Sklenenej Fľaše Nástroj pre Domáce Bary Hoteli

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty