Vysoko Kvalitné 6 String Elektrická Gitara, Mahagónové Telo s Had Obrázok Rosewood Hmatníkom Vody Transfer Tlač Lesklý Povrch

Novinka

€222.16

Vysoko Kvalitné 6 String Elektrická Gitara, Mahagónové Telo s Had Obrázok Rosewood Hmatníkom Vody Transfer Tlač Lesklý Povrch

Špecifikácie:

Telo Typ: Pevné

Telo :Mahagón

Krk : Javor

Hmatníkom:Rosewood

Hmatníkom Inlay: Kostra

Pražce: 22F

Matice: Poistná Matica

Šírka na Matice:43mm

Stupnice, Dĺžka: 648mm

Spoločné: Skrutka-na

Snímače: 2 Humbuckers

Most: Floyed Rose Most

Ovládacie prvky: 1Volume 3 Spôsoby Prepínač

Hardware: Čierny

Tuner: Čierna Uzavreté Gombík

Väzba:Nie

Povrch: Snake Vody Transfer Tlač Lesklý Povrch

Vhodné pre:Domov-vzdelávanie/Začiatočník/Profesionálny Výkon/Unisex

PROFIL:

Vítame vás v našom internetovom obchode.Zaručujeme, dostanete to, čo vidíte, a všetkých vás bude zaobchádzať s profesionalitou a hospitality.By na ceste, môžete nás kontaktovať pre viac fotiek, ak budete milovať jeden z našich položiek.

ZÁRUKA

Testujeme každú gitaru (ako bzučanie, test zvuku, spracovanie) pred tým, než sa dodáva s cieľom zabezpečiť factory schválené stave.Ak máte problém, alebo nie sú spokojní s našimi gitara, prosím, dajte nám vedieť hneď, keď ho dostanete.Budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňali vašu spokojnosť.

BALENIE

Používame pena Balenie pre všetky naše objednávky.Naše prepravné obaly sú určené pre Medzinárodnú Dopravu.

DOPRAVA

Zvyčajne parcely budú odoslané prostredníctvom EMS a S. F Vyjadriť, pretože to bude trvať oveľa menej, a to zvyčajne trvať asi 4-10 dni, aby sa dospelo atyour dvere, poskytneme vám sledovacie číslo, takže sa môžete pohodlne sledovať zásielky pokrok na ich webové stránky.

CLA

Naša cena nezahŕňa clo.Ale nebojte sa, môžeme napísať slovo "Dar" na balenie box, a poskytnúť faktúru s veľmi nízkou hodnotou, budete musieť zaplatiť málo alebo žiadne clo.O povinnosti, obráťte sa na miestne zvyky, pred nákupom našich výrobkov.

NÁVRAT POLITIKY

Ponúkneme vám plnú náhrady, iba ak je položka, ktorú dostal je iné, popis, vráťte ho do 3 dní po youreceived to a udržiavať ho v dobrom stave.Po prijatí položky, dáme vám plnú náhrady alebo výmeny, ale nebudeme vrátiť prepravné náklady.Prosím, prečítajte si návrat Politiky pred vami, aby ho!

Spätná VÄZBA

Ďakujem vám veľmi pekne za vaše skvelé komentáre a spätnú väzbu.

Ako predávajúcim, ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste uspokojiť našich produktov, prosím, daj nám svoju pozitívnu spätnú väzbu.Vaša spokojnosť je naša motivácia.Prosím, kontaktujte nás okamžite, ak je akýkoľvek dôvod, ktorý spôsobuje nemôžete nechať pozitívnu spätnú väzbu.Budeme sa vždy snažiť, aby zákazníci boli spokojní.Prosím, nedávaj nás zlé komentáre pred problém je vyriešený.Vďaka!

Milí priatelia, tešíme sa dostanete list komunikácie.S Pozdravom!

Štítky: tl gitara telo skončil, p basové gitary, kvalitné elektrické gitary, gitara jazz, gitara fender pás, gibson les paul elektrická gitara, harley elektrická gitara, cobre gitarové časti, diy gitary rickenbacker, nedokončené afanti gitara telo.

Materiál Telesa Mahagón
Tón Pozícia 22
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmatníkom Materiál Rosewood
Vhodné pre Domov-vzdelávanie, Profesionálny Výkon, Začiatočník, Unisex
String Winder Zatvorené Gombík
Zadné A Bočné Materiál Mahagón
Vyzdvihnutie Pasívne Uzavreté

Napíšte svoju recenziu!

Vysoko Kvalitné 6 String Elektrická Gitara, Mahagónové Telo s Had Obrázok Rosewood Hmatníkom Vody Transfer Tlač Lesklý Povrch

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty