Doprava zadarmo Nové kvalitné červené duté telo jazz guitar bigsby gitara čiastočne duté jazz elektrická gitara

Novinka

€299.67

ZÁKAZNÍK SATISFACTIO

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mali byť uchovávané v pôvodnom stave.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Lgmspojmat.sk, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Lgmspojmat.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1.Prepravné Náklady:

Vyberte množstvo prvý, potom kliknite na tlačidlo krajine prostredníctvom logistických metód vo stránke.

2.Prejsť na ďalšiu stránku, môžete zobraziť detail prepravné náklady podľa jednotlivých logistických metód podľa vášho výberu.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou čas spracovania môže byť od 3 do 15 pracovných dní

Štítky: diy elektrická gitara auta, elektrické gitary, kvalitné elektrické gitary, basovú gitaru, capo, elektrická gitara auta, vľavo rúk gitaru les, gitara fender pás, cobre gitarové časti, diy gitary rickenbacker, electr gitara.

Hmatníkom Materiál eben
Pôvod CN(Pôvodu)
Tón Pozícia 22
Vhodné pre Domov-vzdelávanie, Profesionálny Výkon, Začiatočník, Unisex
Vyzdvihnutie Pasívne Uzavreté
Farba Červená
String Winder Semi-zatvorené Gombík
Číslo Modelu elektrická gitara
Materiál Telesa Mahagón
Luk Materiál Brazília Dreva
Druh Gitara
Zadné A Bočné Materiál Mahagón

Napíšte svoju recenziu!

Doprava zadarmo Nové kvalitné červené duté telo jazz guitar bigsby gitara čiastočne duté jazz elektrická gitara

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty