FairyCome 4 Ks Miniatúrne Záhrada Hrdzavé Kovové Nástroje Víla Pixies Trpaslíci Dedina Farma Záhrada Zahrdzavené Nástroj Nastaviť Lopatu Rake Pitchfork

Novinka

€3.56

-🦉 Krok do sveta kúziel s rozprávkovej Záhrady.S vašej fantázii a našej kolekcie miniatúrne záhradné potreby, môžete vytvoriť domov pre víly a pixies priamo v záhradke.Veria v mágiu víly.Za to, že všetko bude spadať do miesta.

-🍄 Špecializujeme sa na rozprávky záhradné produkty, budeme neustále pridanie do našej kolekcie kvality očarujúce miniatúrne položky, nasledujúce FairyCome obchod, dostanete prekvapenie pre svoj rozprávkový záhrade!

Duševné Remesiel Série

Údaje pre túto položku

Kompletné svoje malé kvetinové záhony a zeleniny, záplaty s týmto Hrdzavé Miniatúrne Záhradná súprava Náradia!Dodáva sa so štyrmi zahrdzavené náradie, vrátane lopatu, a motykou, a hrable, a pitchfork, že má pekné nosené/rustikálny vzhľad, ako boli po záhrade pre vekové skupiny.

Šíriť tieto nástroje sa v teensy barnyard pomôcť to naozaj prichádzajú k životu.Miesto je v víla, záhrada, takže vaše pixies a trpaslíci môžu ich použiť na tendenciu ich kvetov a rastlín.Oni si byť istí, pridať dotyk primitívne atmosféru na každej scény!

Majte na pamäti, že miniatúrne scény prichádzajú vo všetkých veľkostiach--niektoré sú veľké, a niektoré sú dosť malé.Skontrolujte merania tejto položky na potvrdenie, či ho bude dopĺňať svoj projekt.

-Balenie 4 ks

-Približne opatrenia, 5cm/2"-5.7 cm/2.25" dlho x 1,3 cm/0.5 cm

-Vyrobené z kovu

Skutočné fotografie zhotovené FairyCome dizajn tím:

Štítky: rozprávkový dom, napco rozprávková záhrada socha, budovy záhrada, fimo domček pre bábiky miniatúr, nevyfarbené živice záhrada trpaslíci, miniatúrne pinče, tráva vo váze, stavby, záhradný trpaslík, zomrie víly.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky FairyCome
Štýl Pastoračné
Tému VÍLA
Materiál Kov

Napíšte svoju recenziu!

FairyCome 4 Ks Miniatúrne Záhrada Hrdzavé Kovové Nástroje Víla Pixies Trpaslíci Dedina Farma Záhrada Zahrdzavené Nástroj Nastaviť Lopatu Rake Pitchfork

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty