Keramické Kvetináče Roztomilý Zvierat Mačka Tvar Záhradné Kvetináče S Mačka Šatku Šťavnaté Kvetináč Rastlín Kontajner Sweet Home Decor Na Izbu

Novinka

€3.66

Funkcie:

1. Jedinečný a Roztomilý: Roztomilý vzhľad, lepšiu vizuálnu príťažlivosť.Zvlášť, keď to vysadené krásne malé succulents, že celkový vzhľad v živé a krásne.Skvelý darček pre deti alebo mačka milenca!

2. Viaceré Účely: malé kvetináče sú vhodné pre malé succulents, mini kaktus, bylinky, vzduch, rastliny, alebo umelé rastliny.Vystupoval s mačiatko cartoon vzhľad zvýšené rastlín držiteľ je krásne sladké atmosféry, ktoré môžu zobraziť vaše obľúbené rastliny veľmi dobre.

3. Vysoko Kvalitné Materiály: Keramického materiálu je v čisté a jednoduché, vyhovuje pre všetky sweet home decor.Skvelé pre zdobenie okenný parapet, stôl, jedálenský stôl, police, detské izby, spálne, toaleta, kuchyňa a terasu.Výsadbu Tipy : Prichádza s vypúšťací otvor na dne odtok prebytočnej vody.

4. Široký Aplikácie: hrniec nie je len kvetináče, ale aj schopnosťami.Ľahko zápas vašej rodiny štýl tabuľky, obchody, podlahy, klobúky, čo je silnejšie, stabilné, bezpečné a netoxické, vhodný pre vnútorné prostredie

5. Balenie Obsahuje: 1*kvetináč a 1*mačka šatku. (Rastliny nie sú zahrnuté) veľkosť mačka šťavnaté hrniec je asi 15 * 9 cm/5.9 * 3,5 palca.

Špecifikácie:

Veľkosť: o dĺžke * výška 15 * 9 cm (5.9 * 3.5 palcov)

Typ: kvetináče

Materiál: Keramické

Použite formulár: typ podlahy

Štýl: karikatúra

Aplikácia scenáre: stoly, obchody, podlahy

Čistá hmotnosť: cca 400g

Farba: zelená, biela

Balenie Zoznam:

1*Keramické Kvetináče

1*Mačka Šatku

Štítky: dekor egyptských, zelená keramické sova, gotická kawaii izba dekor, bengálsko mačka dekorácie, vlastné textílie plagát, mačka kvetinové vázy, mačka figurin, porcelán králik, záhradný trpaslík, košík kvetináč.

Farba Zelená, biela
Je To Inteligentné Zariadenie No
Aplikácia scenáre Tables, obchodov, podlahy
Materiál Keramické & Smalt
Druh kvetináč
veľkosť 15 * 9 cm
Názov Značky waasoscon
Čistá hmotnosť asi 400g
Štýl Moderné, Karikatúra
Tému Zviera
Použite formulár FloorType
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Keramické Kvetináče Roztomilý Zvierat Mačka Tvar Záhradné Kvetináče S Mačka Šatku Šťavnaté Kvetináč Rastlín Kontajner Sweet Home Decor Na Izbu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty