100g Vlny 19 Ihly Mikrónov Plstenie Vlny, Super Mäkké Prírodné Vlny Vlna Pohyblivé Ruky Farbenia Vlny Ihly a Mokré Plstenie Dodávky (01)

Novinka

€6.84

Chcete Self-tvorba, Tieto Vlny Pohyblivá, je Ideálnou surovinou na Svoj Výtvor.

100g Vlny 19 Mikrónov Super Mäkké Prírodné Vlny Ihly Plstenie Vlny, Ručne Farbené Vlna Ihly a Mokré Plstenie Dodávky

UNIVERZÁLNY VLNA ZATÚLANÉ

Ideálne pre ihla plstenie, mokré plstenie, pradenie, tkanie, zdobením, vlasy guličiek, a ďalšie.Použitie mokré alebo suché.

VYSOKÁ KVALITA A SUPER MÄKKÁ

Zdarma a plsti (Mokré Cítil a Ihly Cítil) ako sen.Najlepšie vlny pohyblivá podľa jednotlivých projektov.Tento vysoko kvalitný vláknina vám pomôže vaše projekty vyzerať krajšie a profesionálne.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE

Naše vlna pohyblivá priadza je vyrobený z mäkkých vlákien vlny.Vlna plsti rýchlo a ľahko začleniť do rôznych remesiel, alebo koníčky, perfektnou voľbou pre vaše vlastné umenie a remeslá projekty ako robiť znaky a všetky naše jedinečné zvieracích priateľov.

SKVELÝ DARČEK

Splniť to, čo potrebujete pre DIY rôznych štýlov pre ihla plstenie a mokré plstenie.Dokonalé šperky, umenie robiť, všetky plavidlá a ideálny Vianočný darček.Táto vlna je skvelé pre prácu s priateľom, je často preferovaná v školách.

IDEÁLNE BALENIE

Transparentné vak, ľahké nájsť ho a tiež sa vyhnite prachu, cca 100g.

Užite si toto jemné vlnené vlákno, ako to je skvelé na spriadanie, ihly, plstenie, mokré plstenie.To je vlna top a typické pre plstenie.Vhodné pre začiatočníkov až pokročilých špirály a remesiel.To bol mykaná a nečesané pre zamatovo hladkú hornej časti, ktorá bude automaticky točiť, až ako sen dobré pre mnoho aplikácií vrátane svetre, šatky, klobúky a viac.Toto je vlákno má odolnosť, hebkosť môžete cítiť.Je dostatočne mäkké na budúci do kože, ale je vhodný aj pre vrchné oblečenie.

Ideálny pre Remeslá, plstenie, pradenie do priadza, mačka jaskyne, bábika hlavy, plnky, rameno zavalitý srůsty deku a ak chcete, aby sa vaše vlastné vlny na vlasy gule.

Ihla plstenie, pradenie, mokré plstenie, šperky robiť, 3-D sochu alebo akékoľvek iné dielo, ktoré potrebujete nádherné vlny na použitie !

O FAREBNÝ ROZDIEL

Snažíme sa čo najlepšie reprezentovať naše farby a textúry, fotografovanie ich v light box, v slnečnom svetle, s/bez blesku...Má povedal, že sme dúfam, že ste pochopili, že existuje veľa premenných, ktoré ovplyvňujú to, čo vidíte (vrátane monitorov, klímy a individuálne vnímanie), a že ste pochopili, že určité rozdiely sa môžu vyskytnúť.

Štítky: latex krátke šortky, muži gumová spodná bielizeň, merino priadza, cudnosť spike, spodná bielizeň biela, merino vlna, muži s, dieťa flanel, pláž základné, tričko tucker.

Materiál 70 (19 mikrónov) merino vlna
Package Transparentné Jasné, Taška
Druh Vlna Zmesových Priadzí
Štýl Ručné Pletenie
Čistá hmotnosť 100 g / 3.5 oz
Číslo Modelu YM001
Použitie ihly plsteniu, Mokré Plstenie, Spinning, tkanie
Yarn Type Vlnené
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Typ Produktu 100% Vlna, Priadza
Vzor Farbená
Farba viac farieb
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

100g Vlny 19 Ihly Mikrónov Plstenie Vlny, Super Mäkké Prírodné Vlny Vlna Pohyblivé Ruky Farbenia Vlny Ihly a Mokré Plstenie Dodávky (01)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty