50+20 g/Set Dlho Plyšové Noriek Cashmere Priadza Jemné Kvality Ručné Pletenie Závit Pre Ženy Cardigan Šatku Mäkké Priadza Vhodná pre Dieťa

Novinka

€3.65

Funkcia: Vysoko kvalitného materiálu, mäkké, nie je ľahké obaľovanie, nie ľahko deformovať.Vhodné dlho, plyšové, dobré teplo, troch-dimenzionální, bohaté na vlasy.Svetlé farby, široký rozsah aplikácií, môže byť použitý na pliesť svetre, šatky, atď.Kvalitné a odolné pletacie priadze vám poskytne mäkký dotyk zmysel.Môžu byť použité na tkať šatky, šály, svetre, čiapky, sedáky, atď.

Špecifikácie: Materiál: noriek cashmere, noriek Farba vlasov: ako obrázky zobrazené.Hmotnosť: 50g/rolka+20 g/rolka. (50g základné loptu a 20 g partner priadze.Poznámka k dispozícii sú v rôznych hrúbkach a obsah vlákniny, partner priadze má zrastov spolu so základným priadze na pevnosť a získať dobré sa pozrieť na vaše pletenie položky .) Poznámky: 1.Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balíček obsahuje: 1x50g základné loptu 1x20g partner priadza

Štítky: cotton yarn for crochet, knit yarn, noriek vlna, fur yarn, noriek priadza, cotton crochet yarn, mohair priadza, yarn for knit, yarn, hrubá priadza.

Farba Ako Obrázky
Priadza Počítať 16S
Pevnosť /
Twist /
Yarn Type Česanej
Materiál 100% Cashmere, Noriek Cashmere+ Noriek Vlasy
Použitie Pletenie
Štýl Ručné Pletenie
Typ Produktu Iné Priadza
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Áno
Technics Krúžok Sa Točil
Typ Veľkoobchod No
Vzor Farbená
Zároveň /
Hmotnosť 50G/Roll+20G/Roll
Funkcia Eco-Priateľský
Číslo Modelu plyšové priadza
Druh Cashmere Zmesových Priadzí
Registrovaná Ochranná Známka /

Napíšte svoju recenziu!

50+20 g/Set Dlho Plyšové Noriek Cashmere Priadza Jemné Kvality Ručné Pletenie Závit Pre Ženy Cardigan Šatku Mäkké Priadza Vhodná pre Dieťa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty