Puzzle Zábava Pinball Myseľ-Šteklenie Rotujúce Magic Bean Prsta Kocka Gyro Zlepšovať Zdravie Mozgu Dekompresný Dospelých Detské Hračky

Novinka

€1.19

Popis:

【JE TO PRE KAŽDÉHO] vyzýva: Zábava pre celú rodinu.Obzvlášť ideálny pre všetky druhy pozornosti poruchy.Arc-tvarované návrhu sa zhodujú s ergonómia, cíti pohodlne a môže byť použitý na dlhú dobu.dobrý výber, ako zabiť čas, veľmi vhodný pre dospelých a deti s úzkosťou a autizmus.

【PLOCHE ART] vyzýva:Táto Lopta puzzle je vyrobená z odolného hliníkového materiálu.Rotujúce magic perličiek hračky je rozhovor, starter, že bude pozdvihnúť akéhokoľvek priestoru.To je dosť malý na to, aby sa zmestili na stole, ale jedinečné dosť, aby ziskov a strát.

【VAŠA SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ] vyzýva:dostanete štýlové, farebné a dlhšie spinning fidget voliča, ktorý vyzerá presne ako na obrázku vyššie.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás včas!

Špecifikácie:

【ZNÍŽIŤ STRES &ZLEPŠIŤ PRODUKTIVITU] vyzýva: zistili Sme, že hranie s to nám umožňuje znížiť stres z multi-tasking zaneprázdnený pracovný deň.Preto je prospešné pre zlepšenie našich efektivity práce.

【ZLEPŠOVAŤ ZDRAVIE MOZGU] vyzýva: Puzzle cvičenie na ľavej a pravej strane mozgu súčasne.Sú mentálny tréning, ktorý zlepšuje problém-riešiť zručnosti a pozornosti.Robí puzzle posilňuje spojenie medzi mozgových buniek, zlepšuje duševnú rýchlosť, a je obzvlášť efektívny spôsob, ako zlepšiť krátkodobú pamäť.

Package Zahrnuté:

Guličky*1

Poznámky:

Veľkosť produktu je ručne merané, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel, ďakujeme za pochopenie!

Štítky: cubing príslušenstvo, brick cubing, mini cubing, kocka fidget, kocky rubik, 3 kocky, otáčať kocky, magic cube, magic bean hračka, cubing mat.

Situácia 1 mozog hry
Názov Značky Silný-Toyers
Podpora Drop shipping/Veľkoobchod
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Materiál Plastové
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Situácia 2 Úrad dekompresný

Napíšte svoju recenziu!

Puzzle Zábava Pinball Myseľ-Šteklenie Rotujúce Magic Bean Prsta Kocka Gyro Zlepšovať Zdravie Mozgu Dekompresný Dospelých Detské Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty