Deti, Dospelých Dekompresný Hračka Infinity Magic Cube Námestie Puzzle, Hračky Zmierniť Stres Zábavné Strane Hra Štyroch Roh Bludiska Hračky

Novinka

€0.05

Popis:

1. Inovovaný Dizajn: Špeciálne navrhnuté textúra umelecké a módne farby, zaoblené rohy a hrany, hladké a kompaktné telo, to sa nepoškriabe vašich rukách.

2. Dobrá Kvalita: používa vysoko kvalitných ABS materiál, pevný blok dizajn, silné spojenie bodov, odolné a vydrží neustále otáča a skladanie.Životného prostredia a non-jedovaté, spĺňa a prekračuje Americká spoločnosť pre testovanie a materiály medzinárodnej bezpečnosti hračiek normy.

3. Dekompresný Kocka: To je jednoduchší spôsob, ako zmierniť školy a pracovného stresu.Použite tento gadget, aby sa zabránilo nechtov hmyzom, krakované, kĺby, nohy triasť, a iné malicherný návyky.To môže tiež zlepšiť koncentráciu pri štúdiu, práci alebo brainstormingu prostredníctvom jednoduchých saltá a záhyby.To je relaxačné, bez hluku, kompaktný hmatateľný pocit, ktorý sa nikdy neskončí kocky.

4. Spôsob Zábavy: To je písací stôl hračku, ktorá je veľmi vhodný pre vás hrať s jednej strane a otočte s druhej strane.Zároveň umožňuje tiež nasledovať svoje srdce, otáčať v ľubovoľnom smere a uhol bez akýchkoľvek obmedzení.

5. Perfektný a Jedinečný Dar: Nie je vhodná pre deti, teenagerov a dospelých s jeho unikátnym a ergonomické štýl.Bezpečné a módne, ako darček na narodeniny, Vianoce a iné sviatky, aby vaše deti, milencov alebo priateľov.Poznámka: Nie je vhodný pre deti od 3 rokov a mladší.

Špecifikácie:

Názov: Odbúranie Stresu Hračka

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 4*4*4 cm/1.57*1.57*1.57 palec

Balenie Zoznam:

Odbúranie Stresu Hračka*1

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Štítky: fidget pad, fidget, stres, proti stresu, popit, to pop, antistresový hračka, Prebiť hračka, Kocka Hračka, antistresový strane.

Druh Román Jedinečný Fidget Kocka na Darček
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové
Certifikácia CE
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Názov Odbúranie Stresu Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Deti, Dospelých Dekompresný Hračka Infinity Magic Cube Námestie Puzzle, Hračky Zmierniť Stres Zábavné Strane Hra Štyroch Roh Bludiska Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty