Koleso Reťaz 9 10 11 Rýchlosti Diaľnici Horskej Ceste, Cyklistické Reťazca 9/10/11s rýchlosť Duté Ultra-light 10X10L27/30 rýchlosť Reťaze 11S

Novinka

€12.55

Koleso Reťaz 9 10 11 Rýchlosti Diaľnici Horskej Ceste, Cyklistické Reťazca 9/10/11s rýchlosť Duté Ultra-light 10X10L27/30 rýchlosť S 11 Rýchlosť Reťaze

Cestný horský bicykel reťazca 9/10/11s rýchlosť duté ultra ľahké 10X10L27/30 rýchlosť

Názov: cyklistické Reťazca

Špecifikácie: 9/27 ,10/30, 11-speed

Dĺžka: 116 sekcie (vybavená pôvodné kúzlo pracky), 116 časti bežné bicykle sú dostatočne dlhé, ak je príliš dlhý, môžete použiť reťaz frézy ostrihať, krátke a potom ju nainštalovať

Farba: Strieborná / sivá, zlatá, oslniť

Ako sudca, ktorý rýchlosť reťaze vaše auto by sa mal používať?

Stačí počítať flyboys za sebou a mať pár kusov,

Ak zotrvačník má deväť kusov, použite deväť rýchlosť reťaze,

Ak existuje 10 zotrvačníky, používať 10-rýchlosť reťaze.

Prečo som skočiť, keď som zmeniť reťazca?

Zuby skákanie sa hlavne vyznačujú sklz medzi zotrvačníka a reťaz, a medzi ozubením doska a reťaz.

Optimistická situácia je, že vaše pôvodné reťazca má výrazne prekročila svoju životnosť a nebola nahradená v čase, ktorý sa prehlbuje opotrebovanie zotrvačník, zub dosky.

Po výmene nové reťaze, zub profil zotrvačník, zub doska potreby obdobie beží na fit nové reťazca.

To zvyčajne trvá viac ako 50 kilometrov.

Zlá situácia je, že vaše zotrvačníka zub dosky boli nosené veľmi vážne, a jeho tvar zuba boli opotrebované, tak to musí byť vymenený spolu.

Do akej miery sa reťaz opotrebenie je potrebné vymeniť?O tom, koľko kilometrov

To môže byť merané pomocou reťazca kontrolný nástroj.Ak je reťaz je vážne nosené, musí byť nahradený, inak opotrebenie zotrvačníka a zubné doska bude značne urýchliť.

Z empirických údajov, všeobecné 3000 km musieť byť pripravený na nahradenie reťazca, nie viac ako 5000 km. (Tvrdý hory na koni podmienky)

Ak vám dochádzajú v jednom meste, budete žiť dlhšie.

Ktoré nosia najrýchlejšie, reťaz, zotrvačník alebo ozubeným doska

Reťaz je nosené prvý, potom zotrvačník, a nakoniec zubné dosky.Prísť počas jazdy a vyhnite sa použitie jednotného výstroja celý čas.

Ako môžem predĺžiť životnosť reťaze?

a, snažte sa vyhnúť použitím rovnakého prevodovky pre dlhú dobu, ako sú: veľký pred a po veľké, malé, pred a po malých.Overstretching reťazca môžu urýchliť nosenie.

B, ak to podmienky dovoľujú, pripravili dve reťaze pre vaše vozidlo, a používať ich striedavo, zároveň sa vyhnúť problému zubného skákanie spôsobené okamžitá výmena nové reťaze.

C, pravidelná údržba, palivo, čistiace prostriedky.

Ako čistiť a udržiavať reťazca

Po prvé, bahna na reťazec musí byť odstránený, ktoré môže byť vykonané pomocou odpadu zubné kefky, špeciálne reťaze čistiaca kvapalina, alebo reťazové podložka.

Po vyčistení pridať reťazový olej na každý hriadeľ reťazca, časť, oddiel a kvapku po kvapke.Nepatria priamo na zotrvačník reťazca.

Utrite prebytok reťazový olej s suchú handru po odkvapkávanie. ************************************************

Štítky: reťaz shimano, reťazovú pílu, mtb riziko, batéria motorovou pílou, chainmail šaty, necklac, bianchi bicykli, bicycl, mesto, horský bicykel, 11 rýchlosti koleso reťaz.

Funkcia 9/10/11 rýchlosť
Štýl Duté reťazca
Materiál Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Model LT-001
Číslo Modelu LT-001
Farba šedá, Sliver, Zlatá, Farebné

Napíšte svoju recenziu!

Koleso Reťaz 9 10 11 Rýchlosti Diaľnici Horskej Ceste, Cyklistické Reťazca 9/10/11s rýchlosť Duté Ultra-light 10X10L27/30 rýchlosť Reťaze 11S

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty