3KS rýchloupínacou Maticou M14 Skrutku Pre Bosch Metabo uhlovú Brúsku Vnútorné Vonkajšia Príruba Matica Nastavenie Výkonu Nástrojov Prístup

Novinka

€15.49

Funkcie:

*100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

*Vynikajúce prevedenie: spodku má jemné matné textúry na zvýšenie trenia, a matica môže pevne zaistite brúsne koliesko a to nie je jednoduché proklouznout.

*Vynikajúci materiál: tento upevňovaciu maticu uhlovú brúsku je vysokopevnostnej zliatiny materiálu, high-pevnosť práce nedeformuje, môže vydržať krútiaci moment 40N a vysokú rýchlosť 12000rpm, kvalita je zaručená a životnosť dlhá.

*Široký rozsah aplikácií: upevňovaciu maticu je vhodný pre všetky uhlové brúsky s M14 rozhranie na trhu, pre DeWalt, Bosch, Metabo, Hilti a samozrejme pre všetkých, uhlové brúsky, ktoré nie sú uvedené, ako sú diamantové rezacie kotúče, brúsne kotúče, pohár v tvare brúsne kotúče, diamantové dosky a iné druhy Brúsnych kotúčov.

Poznámka: Ak krútiaci moment je príliš veľa odstrániť, môžete zarovnajte otvor s konvenčnou 2 kolík kľúča odstrániť.Pred použitím skontrolujte, maticu za vady a poškodenia, aby sa zabránilo bezpečnosti nehôd.

Špecifikácie:

*Materiál: 45#Ocele

*Rýchle použitie bez náradia

*Priemer: 46 mm

*Výška: 13mm

Obsah Balenia:

3* Príruby Matica Nastaviť Nástroje

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: bosch náradie, bezdrôtová vŕtačka, ridgid nástroj, moledor burín, posteľ lavičke, einhell power x zmeniť, brúska doska, brúska burín, nástroje, náradie., grinder stand.

Názov Značky NEWONE
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Uhlovú Brúsku
Certifikácia Žiadne
Zdroj Napájania Elektrina

Napíšte svoju recenziu!

3KS rýchloupínacou Maticou M14 Skrutku Pre Bosch Metabo uhlovú Brúsku Vnútorné Vonkajšia Príruba Matica Nastavenie Výkonu Nástrojov Prístup

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty