500-1000 G VITAMÍN B5 (KYSELINA pantoténová) PRÁŠOK,D-PANTHENOL PRÁŠOK ÚČINNE HYDRATUJE A ZLEPŠUJE VLASY

Novinka

€45.85

Aká je úloha panthenol?

Panthenol (Panthenol) je vitamín B5 derivátové, obyčajne odvolával sa na ako "pre-vitamín B5".Tento derivát je široko používaný v kozmetickom priemysle.Kyselina pantoténová je jasný a priehľadný displejov z tekutých keď izolované.Pretože to môže byť rozpustený v konkrétnych alkoholu a vody, to je tiež nazývaný kozmetických prísad.Ubiquinol má mnoho funkcií a je často pridané na šampóny a kondicionéry.

Po použití šampón alebo kondicionér obsahuje panthenol, môže zanechať nejaké rýchle a transparentné rezíduí na vlasy.Tieto látky môžu zábal na vlasy a hrať zosvetľovacie účinky.Hoci to nie densify a posilnenie vlasov, táto forma vitamínu B5 môže byť používané ako mazivo na zlepšenie vlasy kvality.Kyselina pantoténová je často pridané na masti a krémy, pretože to upokojuje pokožku a znižuje účinky slnka, popáleniny, suché kože a niektorých kožných ochorení.

Akonáhle produkt s obsahom kyseliny pantotenovej je aplikovaný na kožu, pokožku, účinne a dôkladne vstrebať túto prídavnú látku a potom previesť do vitamín B5. V skutočnosti, hoci to nie je odporúčané, tento vitamín B5 derivát môžu byť konzumované priamo a bezpečne bez toho, aby spôsobil akékoľvek poškodenie tela.

Veľké kozmetické firmy sa zvyčajne používajú kyselina pantoténová v rozsahu starostlivosť o vlasy produktov na riasenky, ale niektoré malé spoločnosti ho použiť tiež ako prírodné zložky, pretože tento vitamín derivátu je nielen ekologické, ale aj bezpečný pre pokožku.

Štítky: verilux vitamín d, Väčšie prsia krém, prsia krém, vitamín d de, zväčšiť prsia, funkcie vitamínu d, lanbena pórov sérum, slimák biela, panthenol, ženšenový prášok.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

500-1000 G VITAMÍN B5 (KYSELINA pantoténová) PRÁŠOK,D-PANTHENOL PRÁŠOK ÚČINNE HYDRATUJE A ZLEPŠUJE VLASY

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty