Mäkké Plávanie Zátkové Chrániče Sluchu Vody Spánku Ochrany Pred Hlukom Na Spanie Štúdia Koncert Počuť Bezpečné Vodotesný Silikónový Potápanie Dodávky

Novinka

€0.40

1 Pár Mäkké Silikónové Chrániče Sluchu Nepremokavé Protiprachová Potápanie, Vodné Športy, Bazén Ochrany Ušné Sviečky Príslušenstvo

Popis:

Hladký povrch, anti-zablokovať liečby, je hygienické, bezpečné, mäkké a pohodlné na nosenie a má dobrú zvukovú izoláciu.

Tento produkt môže výrazne znížiť hluk, znečistenie okolitého prostredia po nosíte správne.Je vhodný pre všetky druhy hlučnom prostredí: ako stavbách, pôvodné výrobné dielne, jazdy na vozidlá a lode, lietadlá, študijný izby a spálňa.Použitím tohto produktu sa môže znížiť šum poškodenie sluchu, zníženie hluku poškodenie tela, zlepšenie učenia, efektívnosť a zlepšiť kvalitu spánku.

Povrch je hladký, nelepivé, mäkké a pohodlné, a môže sa umyť a použiť opakovane.

Funkcia:

Mäkký silikónový materiál, silné plasticita zátkové chrániče sluchu, ľahké a pohodlné.Môžu dokonca možné nosiť celý deň a môžu byť znovu použité.Stačí čistiť pravidelne ich a nechať ich uschnúť prirodzene pre budúce použitie.

Pohodlné nosenie: s redukciou šumu zátkové chrániče sluchu sú navrhnuté tak, aby sa zmestili zvukovodu bez akéhokoľvek tlaku, vhodný pre dospelých a deti.Tieto zátkové chrániče sluchu kryt zvukovod, pevne dosť, aby nemohlo spadnúť aj vtedy, keď spí na boku.

Dvojitá funkcia: Nepremokavé zátkové chrániče sluchu majú dobré hluku, zníženie výkonnosti, ktorý dokáže eliminovať hluk v stavbách, koncerty, alebo prevádzku a poskytujú lepšie prostredie pre váš spánok alebo štúdia.S dobrou nepremokavé výkon, chrániče sluchu môže tiež chrániť svoje uši pri plávaní.

Zlepšenie spánku: Hlbokého spánku, mäkké silikónové chrániče sluchu môže vytvoriť pohodlné prispôsobené hluková bariéra počas spánku.To vám pomôže získať hlbší spánok (rapid eye movement spánku).Ideálne pre ľahké podvaly, je možné nosiť pohodlne počas celej noci alebo počas dňa, ak pracujete v noci), takže sa budete cítiť uvoľnenejšie, keď sa zobudíte!

Špecifikácia:

Produkt materiál: silikón

Farba: Modrá, Oranžová

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 Pár X Plávanie Zátkové Chrániče Sluchu

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly.

3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín.

4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

Štítky: xs nohavice pás.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Mäkké Ušné Plug

Napíšte svoju recenziu!

Mäkké Plávanie Zátkové Chrániče Sluchu Vody Spánku Ochrany Pred Hlukom Na Spanie Štúdia Koncert Počuť Bezpečné Vodotesný Silikónový Potápanie Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty