Odbúranie stresu Lopty Pre Deti A Dospelých Proti Stresu Loptu, Odolná voči Roztrhnutiu, Non-Jedovaté BPA Free Soft Tvárny Hračka

Novinka

€3.79

Odrážky:

1、Bezpečné a Umývateľný: stres lopta je vyrobená z hustej termoplastickej gumy (TPR) vonkajšia vrstva s malé guľôčky vo vnútri.Lopta je dlhá životnosť a odolnosť voči kontinuálne squishing.Neobsahuje škodlivé chemikálie.Loptu funkcie sticky textúru poskytuje bohatšie zmyslový zážitok a zabezpečuje, že môže byť natiahnuté správne.

2、Farebné a Zábavné: tvárny stres loptu funkcie farebné vody guľôčky a špicaté povrchu, ktorý môže poskytnúť psychickej a fyzickej stimulácie bezpečné, netoxické spôsobom.To je ideálny hračkou pre obnovenie koncentráciu a zbaviť stresu.

3、Prenosné Zmyslové Hračka: Tento odbúranie stresu hračka je vhodná pre deti a dospelých, a to môže byť použitý pre zábavu a tak na doma, v aute, v práci alebo na cestách, a hračka je určená pre ľudí s ADHD, autizmus a stres-súvisiace správanie.

4、Strane Cvičenie Hračka: Táto hračka je tiež skvelá hračka pre uplatnenie vašich rukách, vhodný najmä pre tých, ktorí počítač alebo urobiť viac, praktické práce, môžu justrelax ich svaly tým, že chceme hračka neustále.

5、Žiarivé Farebné Kombinácie: špicaté stres lopta ponúka jedinečné farebné kombinácie vo vnútri, vrátane červené a zelené, žlté a modré korálky a farebné úsek loptu.Vhodné pre deti alebo dospelých všetkých vekových kategórií. (Farby guľôčky sú červená, žltá, modrá, zelená a fialová farba sa odošle náhodne.)

Funkcie:

1. Je to ideálne výplň pre Vianočné pančuchy a Veľkonočné kôš, a to môže byť použité ako dobrý taška výplň pre deti strany a činností a obľúbené položky pre strán.To je tiež ideálny darček na narodeniny pre vaše dieťa.

2. Výrobok je malý a ľahký.Je ľahké prijať do učební, kancelárií, obývacích izieb, spální, kostoly, a dokonca aj školské autobusy, lietadlá a self-vodičský zájazdy.

3. Vhodný pre deti a mladistvých s autizmus, poruchy pozornosti a hyperaktivita.

Metóda čistenia:

Ak nie je nečistoty na povrchu gule, môžete prať loptu s teplou mydlovou vodou a bude to čisté ako nové.

Špecifikácie:

Materiál: TPR

Funkcia: odbúrať stres,

Veľkosť produktu: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

Stres Loptu*1

Poznámky:

1.Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na svetelné efekty, displej jas, kontrast, nastavenia a ďalších faktorov, farba položky môžu byť mierne odlišné od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

2. Vzhľadom na ručné meranie, toleranciou 0,4-0,8 " môže byť aktivovaná.

Štítky: xr notebook typ prípade.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Rozmliaždeniu Prebiť Hračka Squeeze Stres Odľahčovacia Loptu
Vekové Rozpätie 2-4 Rokov, 5-7 Rokov, Grownups, Narodenia~24 Mesiacov, 8~13 Rokov, 14 Rokov & Up
Upozornenie Rozmliaždeniu Prebiť Hračka Squeeze Stres Odľahčovacia Loptu
Drop Shipping/ Veľkoobchod Podpora
Tému Športové

Napíšte svoju recenziu!

Odbúranie stresu Lopty Pre Deti A Dospelých Proti Stresu Loptu, Odolná voči Roztrhnutiu, Non-Jedovaté BPA Free Soft Tvárny Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty