4 Pack Vinyl Displej Polica, Kovový Rám na Stenu Držiak na Stojan s Samolepiace pre Nahrávanie Albumu, azine

Novinka

€18.71

4 PACK STENU ZOBRAZIŤ POLICE - dokonale ladí s vašim obľúbeným Vinylových platní LP.Každý záves ľahko sa môže stáť až 3 vinylových albumov.Skvelé pre milovníkov hudby s cieľom prezentovať svoje zbierky.

ROBUSTNÝ & ODOLNÝ - Každá polica je vyrobená z pevnej ocele a potiahnuté hrdze ochranu pre dlhotrvajúce používanie vo vašej obývacej izby, spálne a dokonca aj kúpeľňa.

Samolepiaci HÁČIK - Nie zatĺkať a vŕtanie požadované.Dvojité bočné lepidlo závesné háčiky sú zahrnuté v poli pre jednoduché zavesenie.

PERFEKTNÝ DARČEK Pre hudobných nadšencov na prezentáciu svojich vinyl zber doma alebo v kancelárii.Môže byť tiež použitý na zobrazenie Komické Knihy, azine, Certifikátov, Umeleckých Fotografií.

Farba:Čierna

Materiál:kov

Veľkosť:20x10x4cm

Obsah Balenia:

4* Držiaka Na Stenu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: rack, stojí police shop, audio dvere telefón, kemei držiak na stenu, doska spotify, lp rack, vinyl fotoframe, stojan pre vinyl, polica sprcha, kuchynský hrniec rack.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

4 Pack Vinyl Displej Polica, Kovový Rám na Stenu Držiak na Stojan s Samolepiace pre Nahrávanie Albumu, azine

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty