Vonkajšie Prenosné, Nepremokavé Suché Vrece Vrece Skladovanie Puzdro Kempovanie Turistika Kanoe Plávajúce Lodičky Ultralight 20DC04

Novinka

€10.98

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1.Tento úložný pack je vodotesný, rainproof odolné piesku-prevencia suchý vak. *2.Buckled otvor umožňuje ľahké sa dostať do a z podľa potreby. *3.Aby voda, stačí roll tento suchý vak správne a potom otočte končí po viac utiahnuť tesnenie pred takže je pripnutá.Ak ste oboznámení s týmto procesom, môže trvať niekoľko minút, aby si to urobiť. *4.Skladacia taška nezaberie veľa priestoru up, ktorý vám umožní ho nosiť ľahko, aj keď ste sa pripraviť veci na drift, brodenie alebo plávanie. *5.Môže byť použitý pre driftovanie, brodenie, lezenie, šnorchlovanie, cestovanie, plávanie atď. *6.Skladovanie vašu plážovú osušku, mobil, zmena oblečenie, kamera a peňaženky a tak sa vo vnútri tejto suchý vak.Miestami je vo vode a nechať to plávať.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba.Prosím pochopiť.

2.Údaje je nameraný manuálne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na Lgmspojmat.sk sú spracované Alipay.

Štítky: le sac tašky predaj, sac baseball, čaj sac, sac beží, sac gucci, kipling sacs, sacs marine, ženy taška sac, sac hlavné veľké, sac golf.

Hmotnosť 0.15kg/150g/0.33lb/5.29oz
Taška Camping
Druh Vrecko, Multi Nástroje, Suchý Vak
veľkosť M
Tému Športové
Pôvod CN(Pôvodu)
Suché Tašky Skladovanie Taška
Funkcie nepremokavé, Rainproof, Piesok prevencia
Materiál 190T Polyester Taffeta

Napíšte svoju recenziu!

Vonkajšie Prenosné, Nepremokavé Suché Vrece Vrece Skladovanie Puzdro Kempovanie Turistika Kanoe Plávajúce Lodičky Ultralight 20DC04

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty