Batérie, Umývadlo Installer Kľúča Uzatváracie ventily/lapač Nečistôt Košov/Batérie, Orechy pre Wc Misy/Kúpeľňa/Kuchyňa +2 Závitové Tesnenie Pásky

Novinka

€7.14

Popis produktu

Veľkosť:8 v 1 | Farba:Červená

Čo znamená, 8-in-1?

1.Kohútik Orechy

-Odstrániť striebornú vložky.

-Vyberte nástroj konca, ktorá sa najlepšie hodí povodia matica.

-Uplatňovať a otáčať.

2.Prívodné Vedenie Matice

-Vloženie nainštalujte nástroj v ukončiť,hex stranou nahor.

-Zapojiť sa maticu a otáčať.

3.Uzatváracie Ventily

-Vloženie nainštalujte nástroj v ukončiť,ventil sude smerom nahor.

-Zapojiť sa maticu a otáčať.

4.Sitko Koše

-Zapojiť kôš kôš a zase.

5.Postavený Úrovni Nástroja

-Či je meranie jednotné podľa výšky.

6.34 mm Vymeniteľné Hlavy Kľúča

-Demontujte vnútorný priemer 34 mm kohútik stanovenie spp.

7.40 mm Vymeniteľné Hlavy Kľúča

-Demontujte vnútorný priemer 40 mm, kohútik stanovenie spp.

8.Zúčastniť sa na rozbité vodnej fajky

-Pomocou T štýl skrutku ideálny to vyriešiť.

Batérie a Drezu Installer Obsahujú:

1 x (8-in-1) batérie a drezu installe--s 2 vymeniteľné hlavy vnútorné

2 x Závit, Tesnenie Pásky-10m.

Profesionálne drez a batérie matica kľúče.Odborný personál, ktorý sa odporúča vykonávať operácie.Odporúčame, aby ste si prečítali bezpečnostné opatrenia a pokyny uvedené na obale, keď si ich kúpi.Môže vám pomôcť pochopiť a využiť naše kľúče najpresnejšie.

Keď sa zobrazí produktu.Ak si nie sú plne vedomí výkon a použitie výrobku.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

【8 V 1 Dizajn:] vyzýva Nový design, multi-funkčné Batérie a Drezu Installer Nástroje (Dodávky orechy/Uzatváracie ventily/lapač Nečistôt Košov/prívodné vedenie Matice/Batérie, Orechy) kľúča.S prútom, ktorý bude vložený v chvost držať, tento drez kľúča pre bežné batérie, zariadení a drez, lapače nečistôt sa môžu ľahko otočiť na trápne uhly bez poškriabaniu vášho prehliadača chrome.Tiež umožňuje, aby sa zase ťažko montáž orechy na kohútikov, postrekovačov a loptu kohúty,je vaša inštalácia pohodlnejšie.

【Vysoká Kvalita Materiál:] vyzýva Vysokej pevnosti inžinierstva plastové, non-sklzu textúru, ľahko uvoľniť rameno sily.Naše tesnenia sú vyrobené z čistej silikónový gél s dobrou vzduchotesnosť.❗❗❗UPOZORNENIE! !plastové nemôže nahradiť tvrdosť ocele.Odporúča sa používať vhodné síl pri práci (maximálna sila by nemala presiahnuť 500 dobytka), vhodný pre malý priestor, prevádzku a ľahké otáčanie.tento kľúč môžete tiež zapnúť väčší batérie, orechy, než akékoľvek iné porovnateľné nástroj.

【Vhodné Využitie:] vyzýva Kohútik installer prísť s dodaním orechy,uzatváracie ventily,nečistôt, koše,prívodné vedenie matice,batérie, orechy.najvhodnejšie pre ohrievač Vody, potrubie, batérie, potrubia, umývadlo, rúr, wc rúry, umývadlo rúry, nástenná maľba, inštalácie polica installationOpen slot umožňuje jednoduchý prístup k existujúcej ponuke linky,jednoduchšie a pohodlnejšie ako tradičné nástroje.

【s Závit, Tesnenie Pásky:] vyzýva s 2 pack v celkovej polytetrafluoroethylene vodotesná páska,uistite sa, že orechy a rúrky nebude úniku.Ak si nie sú plne vedomí výkon a použitie výrobku.Prosím, kontaktujte nás pocit, fre

Štítky: umývadlo, wc, odtok protector, odtok filter, basin toilet, kúpeľňa misa, kuchynský drez nečistôt, povodie umývanie, vlasy zátka, sprcha nečistôt, filter sprcha.

Špecifikácia Červený kľúč (s tromi montáž hlavy)
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Rúry Kľúča
Číslo Modelu Červený kľúč (s tromi montáž hlavy)+2 Závitové Tesnenie Pásky
Funkcie Multifunkčné
Názov Značky FUSANMO
ŠTANDARD Metrický Systém
Materiál Plastové, Inžinierske Plasty

Napíšte svoju recenziu!

Batérie, Umývadlo Installer Kľúča Uzatváracie ventily/lapač Nečistôt Košov/Batérie, Orechy pre Wc Misy/Kúpeľňa/Kuchyňa +2 Závitové Tesnenie Pásky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty