Zezzo® Lepidlo Odstránenie Škrabka Kit Nástroj Multi-purpose Poškriabaniu-dôkaz Automobilový Film Nálepky Nástroj Čistenie Nôž Lopatu

Novinka

€1.56

Plastová škrabka je fantastický voľbou, ak kovový nie je vhodné.

Hlavné Funkcie

[Poškriabaniu-dôkaz] Tento žiletku škrabka čepeľ je vyrobená z high-kvalitné hot vstrekovanie tvarované plastové, ktoré môžu robiť rovnakú prácu ako kovovou škrabkou, ale tiež vás môže ochrániť od zranil a poškriabaniu.

[Multi-purpose] Tento škrabka nástroj je ideálny pre odstránenie vinyl, trosiek, obtlačky, prihláste sa, lepidlo, samolepky, štítky, tuk a náterov z sklo, steny, prístroje, zariadenia, kovové alebo varná doska, rúra, a ďalšie.

[Ergonomický Dizajn] Tento holiaci strojček škrabka je vybavený ergonomicky zahnutá rukoväť, ktorá umožňuje dokončiť prácu s minimálne množstvo úsilia.Sa neznížila na rukoväť je navrhnutá špeciálne pre váš palec uvedenie na to, keď práce, čo vám dáva veľkú kontrolu a pohodlie.

[Náhradné Čepele] plastová škrabka nastaviť prichádza s 10 extra plastových lamiel, ktoré dobre zabalené, dosť pre náhradné a nahradenie

[Vrecku Size] Tento mini britva, nôž je ľahký a vreckovej veľkosti, veľmi ľahké prenášanie a skladovanie.Špecifikácie

Hmotnosť Balenia

52 G

Veľkosť Balenia

(L x W x H)

15 × 5 × 3 CM

Obsah Balenia

Zezzo® Lepidlo Odstránenie Škrabka

Materiál

Plastové Poznámka

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Štítky: knive, japonský mechanik nástroje, auto nástroj, veľké dielne nástroje, mini lopatu, bicykel kit nástroj, multitul, multitool, leatherman multitool, pomoci prvá súprava.

Materiál Plastové
Feature4 Replacement Blades
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Druh Kombinácia
Package Iné
Feature1 Scratch-dôkaz
Feature3 Ergonomický Dizajn
Aplikácia auto repair tool
Feature2 Multi-Účel
Pôvod CN(Pôvodu)
Feature5 Vrecko Veľkosť
Číslo Modelu Lepidlo Odstránenie Škrabka
Názov Značky isfriday
veľkosť 15x5x3CM

Napíšte svoju recenziu!

Zezzo® Lepidlo Odstránenie Škrabka Kit Nástroj Multi-purpose Poškriabaniu-dôkaz Automobilový Film Nálepky Nástroj Čistenie Nôž Lopatu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty