30/50pcs Tetovanie Vitamín D následnej starostlivosti Krém Fougera Gél Proti Jazvy, Hojenie sa Vyživujú Pokožku pre PMU Microblading liečebného Umenia

Novinka

€5.44

Nové 50 ks/veľa Tetovanie Obnovy Krém Vitamín A+Vitamín D Masť Tetovanie, Opravy Krém Tetovanie Dodávky-B5

Množstvo: 30pcs/50pcs

Materiál:Bohatý na vitamín A + D

Hmotnosť: 5g

Popis:

1. Tetovanie určených, ktoré sú bohaté na vitamíny A + D,zabrániť zjazvenie, opravu poškodenej pokožky a urýchľuje hojenie pokožky.

2.nová oprava krém pomôže zmierniť účinky slnka.Zabrániť zápalu, efektívne opravy tetovanie, takže farba je krajšia tetovanie obnovená, tetovanie je umenie, je to stojí za čas sa treba postarať.

3.Po tetovanie miesto dokončiť na tetovanie, hrať ukľudňujúce anti-poburujúce použitie, opravy vytetované poranenia kože.

Pokyny:

1.Po umytí vodou tetovanie tetovanie stránky.Tetovanie čerpanie povrchovej vlhkosti s suchú handričku alebo papierovú vreckovku.Neodporúča sa používať špongiou alebo utierkou drhnúť, drsný povrch by mali záujem tetovanie bolí, potom každé štyri hodiny na opravu krém aplikuje raz.

2.Aplikovať krém na opravu svetlo, nie je ťažké.Ak umývadlo vyzerá ako tetovanie na description uplatňovať príliš hrubé, potom prosím nepoužívajte žiadne dočasné opravy krém.

3.Tetovanie počas obnovy potrebuje dýchať, neberte fyzické obmedzenia sa rany film zachovanie, hlavne voľné oblečenie, prosím.

4. V prípade, fólie alebo niečo prilepené na tetovanie, nebojte sa, s čistou studenou vodou pramienok, kým voľné, opatrne odstráňte fólie.Táto metóda je naďalej za 24 hodín.

Štítky: xs max docela roztomilý prípade.

Package Individuálne Balenie
Funkcia účinok Účinne hydratačné a oprava vašej pokožky
Názov Značky JUN.M
Názov Tetovanie Repair Cream
Množstvo 30pcs/50pcs
obsahujú Vitamín a Vitamín D
Farba Mliečno-biele
Pôvod CN(Pôvodu)
Vhodné Pre Tetovaním a PMU následnej starostlivosti
Číslo Modelu 50pcs

Napíšte svoju recenziu!

30/50pcs Tetovanie Vitamín D následnej starostlivosti Krém Fougera Gél Proti Jazvy, Hojenie sa Vyživujú Pokožku pre PMU Microblading liečebného Umenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty