2 ks Pet Feeder Vták Zásobník Vody Papagáj Vody Automatický Podávač Pitnej Fontány Anti-kropenie Kŕmenie Pohár domáce zvieratá

Novinka

€0.69

Názov: Vták waterer feeder s potravinami lyžica

Štýl: Veľké, stredné a malé veľkosti

Materiál: Plast

Farba: farbu ako obrázok

Platné objekty: malé a stredné papagáje, vtáky a

Veľkosť produktu:

S: 8.8 * 4.8 * 12

M: 7.8 * 4.3 * 10.5

L: 7 * 3.8 * 8.3

Poznámka: pri prvom vody musí byť otrasená, a potom zavesil, voda v hrnci sa automaticky ľavej doplniť, a voda nemôže byť splnená prostredníctvom sklopná.

1 automatické pitnej fontány je vyrobená podľa zásady atmosférickom tlaku.Po hrniec je naplnený vodou hore nohami, kryt základne, a potom sa otočiť rýchlo, a netraste s ním, nech prvý vody vyjsť a nainštalovať ho na klip.Ach, akonáhle sa vzduch netesnosti, všetko svetlo, bude úniku.

2 Venovať pozornosť plastových výrobkov bez pádu, najmä keď je naplnený vodou, toto je lepšie.Iní sú ľahko rozbiť.Ak je vzduch unikli, voda nemôže byť vyplnené.

3 Po vode v nádrži bol opitý, voda v hrnci sa automaticky prietok nadol, kým vták má spotrebovanej vody v hrnci.Pretože odvod vody je malé, to nie je ľahko znečistené, a výrazne znižuje práce obsadené majiteľa.Nie je potrebné zmeniť vody a pridať do vody na niekoľko dní.

Tento napájačiek má dlhé a úzke ústach a môže byť použité takmer vo všetkých klietky

1.Vhodný pre použitie v osiva kŕmidlá na vták stoly a zem kŕmenie

2.Postavené na posledný, Jednoduché, pohodlné na používanie a čistenie.

Štítky: experiment pitnej vták, vintage pitnej vták, vták nápoj, papagáj skateboard, papagáj stojan, pitnej vody, vtáky, poháre na pitie, vták, papagáj hrať stánku, vták sprcha, klietka papagáj.

Funkcia Non-automatické
Feature1 Vták Kŕmenie
Feature2 Vtáčie Kŕmidlá
Druh Vtáky
Feature3 papagáj
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2 ks Pet Feeder Vták Zásobník Vody Papagáj Vody Automatický Podávač Pitnej Fontány Anti-kropenie Kŕmenie Pohár domáce zvieratá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty