3 v 1 Zdvíhateľnej Kábla Univerzálne Rýchle Nabíjanie pomocou pripojenia USB Kábel na iPhone Samsung Micro USB Typ-C Kompatibilné s Mobil Tablety

Novinka

€2.18

Popis:

3 v 1 zdvíhateľnej kábel môže účtovať žiadne zo zariadení vstavaný konektor Micro USB, USB-C a Telefónu, je pridať viac vhodné pre hrať zariadeniu, doma, v posteli, v aute, v hotelovej izbe a dokonca aj office.

Zaťahovacie kábel špeciálny dizajn s hliníkovej zliatiny robí zdvíhateľnej kábel viac trvanlivé a odolné voči teplu a korózii.

Zaťahovacie nabíjačka telefónu rýchlejšie ako väčšina štandardných káblov, môže nabíjanie viacerých zariadení naraz, byť použitý aj ako zdvíhateľnej auta nabíjací kábel.

Vysúvacie usb kábel oblek pre iPhone, Android, Typ-C, okrem toho, kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov a tabletov.

Je navrhnutý s volantom konštrukcia, malé rozmery a nízka hmotnosť, prosím, na vedomie, že môžu byť len nabitý a nie je možné prenášať dáta .

Špecifikácie:

Názov položky: 3 v 1 Zdvíhateľnej Kábel

Materiál: Hliníková Zliatina + TPE

Rozhranie: iOS, Android, Typ-C

Farba: Čierna, Červená

Prúd: 3A

Množstvo: 1pcs

Poznámka:

-Môže byť 1-3 cm chyba veľkosti pre ručné meranie.

-Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie Obsahuje:

1 x Kábel

Štítky: coolmoon ventilátor, minút usb kábel, android tablet, oem lightning kábel, vonkajšie iphone nabíjací kábel, iphone nabíjací kábel rýchle nabíjanie, zatiahnuť lightning kábel, veľké vysúvacie kábel, stick usb, nylon lightning kábel rýchle nabitie.

Konektor Na USB A
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Zaťahovacie
Konektor B BLESK, TYP-C, Micro Usb
Má Maloobchodných Balíkov Áno
Názov Značky COOLMOON
Maximálny Prúd 2A

Napíšte svoju recenziu!

3 v 1 Zdvíhateľnej Kábla Univerzálne Rýchle Nabíjanie pomocou pripojenia USB Kábel na iPhone Samsung Micro USB Typ-C Kompatibilné s Mobil Tablety

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty