1PC Diamond Maľovanie Lesk Drop Magnet Kryt Multifunkčné Minders Diamond Príslušenstvo Živice Chladnička Papiera, Kryt Držiaka DIY Cra

Novinka

€0.80

Tento druh kryt minder používa silný magnet na pokrytie vrstvu diamant maľovanie, to je dosť dobrý, aby zbytočná kryt spôsobom.Úplne Nové a Vysokej Kvality Meno:Diamond Maľovanie Kryt Minder Typ:Diamond Maliarskych Nástrojov, Materiálov:Magnety+Živica Veľkosť: 2x1.7x1.7 cm Farba:Biela,Fialová,Obloha Modrá,Svetlo Zelené,Ružové,Červené Víno Užitočné: používa silný magnet na pokrytie vrstvu diamant, dosť dobrý, aby zbytočná kryt z cesty Balík obsahuje:1x Magnet Kryt Minder Funkcie: 1.Magnet Kryt Minder: Mať dva magnety, jeden, ktorý je pripevnený na zadnej strane diamond maľby a iných magnet kotvenie kryt minder na mieste. 2.Funkcia: Tieto magnetický kryt držiteľov udržať že zbytočná kryt z cesty pri vytváraní diamond maľovanie, alebo držať ich cez svoje nedokončené sekcie, aby prachu a tatters off. 3.Jednoduché použitie: Má silné magnety na zadnej strane, ktoré môžu účinne zabrániť tomu, aby damond maľby z držať vlasy, tatter, diamanty, perly a všetky druhy prachu, udržať si pracovné miesto čisté a upravené, pohodlný nástroj, musíte mať pre váš diamond maliarske remeslo. 4.Skvelý Darček: Diamond kryt minder môže byť skvelý darček pre deti, dospelých diamond maľovanie nadšenec. 5.Multifunkčné:Magnet Kryt Minder diamond obrazy,ju použiť aj ako chladnička magnet.Teplé tipy: používa magnety, uistite sa, že držal ďaleko od elektroniky.Prosím, uistite sa tiež, že Ho uchovávať mimo dosahu detí, pretože je to malé.

Teplé tipy: používa magnety, uistite sa, že držal ďaleko od elektroniky.Prosím, uistite sa tiež, že Ho uchovávať mimo dosahu detí, pretože je to malé.

Štítky: homefun, 5d diy diamond maľovanie stroj, 5d diamon maľovanie, daimont maľba krajiny, diamond embroideri, diamant farby, diamond nohavice, magnet diy mickey, diamanty paiting, prírubové spojler.

Farba biela, fialová, sky blue (nebeská modrá, Svetlo Zelená, Ružová, Červené Víno
Funkcia 1 Papiera, Kryt Držiaka
Použitie Obrazy
Druh diamantové nástroje na maľovanie
Materiály Magnety+Živica
Funkcia 2 Lesk Drop
veľkosť 2x1.7x1.7cm
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

1PC Diamond Maľovanie Lesk Drop Magnet Kryt Multifunkčné Minders Diamond Príslušenstvo Živice Chladnička Papiera, Kryt Držiaka DIY Cra

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty