Pop Fidget Spinner Jednoduché Dimple Novinka Prst Spinner Hračky, Fidget Popit Flip Zmyslové Kancelársky Stôl Hračky Stresu, Uvoľnenie Dropshipp

Novinka

€1.35

Popis:

INFORMÁCIE O VÝROBKU

Názov produktu: Bubble Fun s Ľahkým Spinner

Kód Produktu: A55

Produkt materiál: plast a plastov

Na obale produktu: vreciach

Produkt čistá hmotnosť: 25,4 očakávané G

Veľkosť produktu: 8x8x2cm

Špecifikácie:

Neopozeraný Dizajn:krásne majte-ich-pozornosť hračka,funkcie 4-6 živej Silikónové Bubliny postavený do plastového rámu,a oni sa líšia čo do veľkosti a farby.flip rada je malé rozmery a nízku hmotnosť, komplikovaná a môžu ruky chytiť ho ľahko, pretože vhodnej veľkosti.

Jednoduché Použitie a Vykonávať:Jednoduché, ale zábavné,push a pop nich, Hrabať a uchopiť ich, malý prehodiť rada hračka je vhodné nosiť kdekoľvek, môžu hrať kedykoľvek a kdekoľvek.

Tlak vydané:Hrať jednoduché dimple fidget hračka môže Stres Úľavu, ktorú si zaslúžia.Jednoduchá sieťová výstuž bude miloval deti a dospelých všetkých schopností, ale hlavne na tých, ďalšie potreby, ako sú Dyspraxia, Autizmus, Aspergerovým a ADHD.Tento šikovný fidget a husle hračka je tiež skvelé pre zmiernenie úzkosti a stresu.Vhodné pre tých, nedostatok pozornosti/s hyperaktivita poruchy.

Ako Ideálny Darček:je To román a kreatívny darček, ktorý môže byť narodeniny darček, Vianočný darček, Halloween dar alebo iné rekreačné darčeky.Perfektné voľbou pre triede a office fidget hračky.poď!Vyjadriť svoje srdce s týmto darom!

Package Zahrnuté:

Stlačte doska*1

Štítky: kovové spinner, fidget, proti stresu, to pop, pop to jednoduché, ale funkčné izby dimpl, krúžok spinner, figet spiner, canon mg3540, pop sz fidget hračka, kinet.

Materiál Plastové
Veľkosť Produktu 8x8x2cm
Certifikácia Žiadne
Názov Produktu Fidget Spinner
Odporúčame Veku Materskej
Čistá hmotnosť produktu 25,4 očakávané G
Názov Značky NoEnName_Null
Podpora Dropshipping
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Pop Fidget Spinner Jednoduché Dimple Novinka Prst Spinner Hračky, Fidget Popit Flip Zmyslové Kancelársky Stôl Hračky Stresu, Uvoľnenie Dropshipp

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty