Barbie Inšpirujúce Ženy Série Helen Keller Bábika v braillovom balenia Zberateľských Bábiky Hračky pre Dievča, Darček 12inch GJT78

Novinka

€60.26

Barbie vyznamenaním Helen Keller, prvý deafblind osoba získať Bakalársky titul, ktorých životnosť úspechy ako renomovaný autor, rečník, pedagóg a advokát aby jej mimoriadnu úlohu model.

Helen Keller bábika Barbie má prekladané sukňa a blúzka s rozstrapatené čipky detaily, inšpirovaný Helen je čas, ako študent v ranom 1900s.

Tento zberateľskú bábiky Barbie obsahuje kniha príslušenstvo s tvarovaný braillovho písma na obale a funkcie artikulácia pre nekonečné predstavuje možnosti.

Navrhnuté v spolupráci s Národnou Federáciou Nevidiacich, displayable balenie obsahuje braillovom vytvoriť jednoduchú čitateľnosť pre slabozrakých a non-vidiaci fanúšikovia.

Táto oslava Helen Keller odvážne odhodlanie je skvelý darček pre Barbie kolektory a deti vo veku 6 rokov a hore.Obsahuje bábiku stáť a Certifikát Pravosti.

Štítky: inšpirovať 1 pohyb, indiánske dievča bábiku, barbi bábika, veľké disney bábiky, casa diy barbie, pán bábiky, 16 vojak, stojan barbie, ken, zariadenie reborn bábiky, vrh bábika barbie.

Batérie no
Rozmery 30 cm
Druh MÓDNE BÁBIKY
Povolania Učiteľ
Tému Povolania
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Pohlavie Dievčatá
Položka Druh Bábiky
Plastové Typ PVC
Upozornenie č jesť
Certifikácia CE
Číslo Modelu GTJ78
Funkcie Model
Formulár 1/6
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Barbie
BJD/SD Atribút bábika
Materiál Plastové
Stav V Sklade
Mfg Poradové Číslo Hviezda Produkt

Napíšte svoju recenziu!

Barbie Inšpirujúce Ženy Série Helen Keller Bábika v braillovom balenia Zberateľských Bábiky Hračky pre Dievča, Darček 12inch GJT78

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty