6Pcs Vody, Plávajúce Lotus Svetla, ktorí Chcú Svetlo Vody Svietidla Kvet Tvarované Bazén Svetlo Buddha Svetlo S Batériami Záhrada Dekor

Novinka

€8.21

Popis

Vyrobené bez chemickej a priateľskosť k životnému materiálu, s krásnym lotus tvar, dizajn, veľmi módne a štýlové.Nepremokavé a môže plávať na vode, skvelé dekorácie je vaše jazierko a záhradný vyzerá romantické a krásne po celý čas.Okrem zdobenie a osvetlenie vašej záhrady rybník, stále je zvláštne, ktorí chcú lampa modliť sa za šťastie.

Funkcie

- Farba: Biela, Červená, Zelená.

- Materiál: Plast.

- Veľkosť: 18 x 18 x 3 cm; 7.09x7.09x1.18Inches.

- Voda plávajúce, ktorí chcú ľahký, s krásnym lotus tvar, dizajn, nádherné a romantické.

- Vysoká simulácia dizajn, aby to vyzeralo len ako skutočný lotus, a je to pekné, ktorí chcú lampa, ktorá vám môže priniesť šťastie.

- Široko používaný v rôznych typoch festival činnosti, skvelé pre zdobenie a osvetlenie vaše záhradné jazierko.

- Batéria je súčasťou, tak si len zapnúť vypínač, lotus svetlo bude ľahké, skvelé pre osvetlenie do vašej bazén, alebo jazierko.

- Ideálne a prekvapenie darček pre vašich priateľov, alebo ho použiť ako telefón prop, budú milovať to naozaj.

Balenie zoznam

6 x Plávajúce Lotus Svetlá

Štítky: steny stôl dekor, ghí lampa, buddha statu, buddha živice socha, bazén plávať, benelli trk 502 kryt, buddha nastaviť, kameň záhrada víl, mosadzná socha jeleňa, formálne záhradné fontány.

Tému RASTLINA
Názov Značky OUNONA
Je To Inteligentné Zariadenie No
Materiál Plastové
Štýl Pastoračné

Napíšte svoju recenziu!

6Pcs Vody, Plávajúce Lotus Svetla, ktorí Chcú Svetlo Vody Svietidla Kvet Tvarované Bazén Svetlo Buddha Svetlo S Batériami Záhrada Dekor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty