200 Nastaviť 9,5 mm Kovový Bodec Modul Tlačidiel Svorky Stlačte Nity detských Jazdcov Pracka Pre Starostlivosť o Pleť Klincami Zaskočí Spevňovače

Novinka

€4.13

200 Nastavuje Modul Spevňovače Kolík Pracky Kovový Krúžok Tlačidlo 9.5 mm, 10 Farieb S Nástrojom

Funkcia:

Tam sú 10 farbách, vrátane sky blue (nebeská modrá, červená, žltá, oranžová, čierna, biela, ružová, zelená, bledo zelená a svetlo fialová a 20 sady každý farba, 200 kompletov v celkovej dosť na uspokojenie rôznych potrieb, ako sú denné náhradné a nahradenie.

Pevná konštrukcia:

Na zaskočí set je vyrobený z medi s pevnej konštrukcie; To je povrch a odolný, vhodný pre romper, oblečenie remesiel a pridaním ozdoby na vaše remesiel.

Užitočné nástroje:

9.5 mm Zaskočí s kliešte sú určené pre nastavenie späť ks bez strkal otvory na materiály; A biele gumené časti kliešte pomôcť udržať klincami a chrbtom v mieste pre centrovanie a kliešte.

Multi-použitie:

Očko držiak môžu byť použité na opravu alebo výmenu rozbité spojovacích materiálov na kabáty, stany, plátno, plachty, plachty, sailcloth; Pridanie funkčných zaskočí na t-košele, džínsy, bundy, tašky, a remesiel; Oni vyzerá pekne na väčšine štýly oblečenia.

Špecifikácie:

Priemer kolík spony: cca. 9.5 mm/ 0.37 palec

Každý súbor kolík zaskočí obsahuje 4 častí: 1 kus muž modul, 1 kus ženskej modul a 2 kusy duté kolík dierkami (všetko späť kolík dierkami je striebornej farby)

Poznámka:

Prosím, majte ich mimo dosah detí, aby ste predišli udusenia.

Balenie obsahuje:

1*200(±10)Sady duté zaskočí (10 farieb a 20 sád každej farby)

1*1 Sada nainštalovať nástroj

Štítky: xr ochranné sklo ochrany.

Súbor Typ No
Materiál zdokonaľovať
Číslo Modelu Domov
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

200 Nastaviť 9,5 mm Kovový Bodec Modul Tlačidiel Svorky Stlačte Nity detských Jazdcov Pracka Pre Starostlivosť o Pleť Klincami Zaskočí Spevňovače

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty