Enya, Tenor Drumbľa 26-Palcový Uhlíkových Vlákien Rezu Cestovné Ukelele Hudobný Nástroj Začiatočník Auta Vrátane Prípade Popruh Capo Reťazce

Novinka

€117.76

♫ Záruka:

Každý drumbľa je starostlivo kontrolované pred odoslaním. 60 dní zákaznícka podpora - neváhajte a dajte nám vedieť, ako môžeme lepšie pomôcť.

Som Nova U Pro!Tu som.

Po koncerte a soprán Nova U, "keď je tam budem a tenor" je najčastejšie kladené otázky, ktoré sme dostali na sociálne médiá a v e-maily.A nakoniec, tenor je tu.A to nazývame - Nova U Pro.

Kovové pražce sú konečne tu.

Od tej doby sme sa začala prvá Nova U, ohlasy sú mimoriadne pozitívne.Ale naši fanúšikovia sa spýtať na Nova U s kovové pražce.Vy sa pýtate, my počúvame.Po ton skúšania, kovové pražce sú konečne tu.Nie len sú kovové a nikdy nepoužíva, ale sme aj leštené ich, aby si zaoblené hlavu pražec končí, uistiť sa, že nie poškriabaniu vašich rukách.Prosím, neváhajte a pokles v nízkych G reťazec a začať hrať.

Sme ísť viac ergonomické.

Hoci tenké telo dizajn, ktorý robí uke šialene pohodlné držanie v ruke, je známka za Nova U série, tentoraz chceme ísť ďalej.Sme zvýšenej ergonomické projektovanie prvkov tejto zbrusu nový Enya, Nova drumbľa.Telo obrys je smoothened pre lepšie držanie pocit.Rezu tohto drumbľa je aj re-navrhnutý, ak máte viac pohodlný prístup k tým vyššia poznámky, ktoré je ideálne pre prst-štýl hráčov.

Štítky: 17 palcové drumbľa, fidget, fl studio, 36 palcový gitara, cd hudba, ukulel, gitara ibanez, oxid gitara, totoro, plastové záťaže.

Číslo Modelu NOVA U PRO
Názov Značky enya
Materiál Telesa Karbónová
Pôvod CN(Pôvodu)
Zadné A Bočné Materiál Karbónová
Vhodné pre Unisex
Hmatníkom Materiál Karbónová

Napíšte svoju recenziu!

Enya, Tenor Drumbľa 26-Palcový Uhlíkových Vlákien Rezu Cestovné Ukelele Hudobný Nástroj Začiatočník Auta Vrátane Prípade Popruh Capo Reťazce

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty