Farebné Hudby Indikátor Úrovne Zvukového Spektra Dual 30 60 flexibilné LED svetlo bar displej Ovládanie Hlasom W Vzdialenej Zosilňovač

Novinka

€13.06

Dual 30-segment 60 segment, Diaľkové ovládanie, LED indikátor úrovne hudobný rytmus spektra svetla \full-farebné flexibilné svetlo bar displej Audio na mp3 Zosilňovač Popis: Funkcie:

Prijať full-farebné flexibilné, ľahké pásy s nádhernými farbami.Pol-metra-dlhé svetelné pásy tanec s hudbou.Silná dynamika.Existuje viacero režimov zobrazenia a viac farieb nastaviteľné

Môžete nastaviť niektoré farby sami.S infračervené diaľkové ovládanie pre jednoduché ovládanie.Pomocou diaľkového ovládania na ovládanie svetla, bar na displeji biela pre nočné svetlo používať.Skutočný účinok je lepší ako videá.

Audio signál: všeobecne pripojený na signál konektor pre slúchadlá, 3 vodiče ľavý kanál, pravý kanál, signál zem (zem signál je zvyčajne záporný pól napájania), nemôže byť priamo pripojené na výstup zosilňovača alebo reproduktora, príliš silný signál môže poškodiť dosky plošných spojov.

Napájacie napätie: 5V (napätie nesmie prekročiť 5.5 v) príliš vysoké, budú poškodiť dosky plošných spojov.S diódou ochrana proti chodu polarity.

Maximálny napájací prúd: 2A

Svetlo bar dĺžka: približne 50 cm / 1M.Vedenie dĺžka svetla bar je cca 80 cm.

Doska veľkosť: cca 60 mm*40 mm*11 mm.

Diaľkové ovládanie: už nastavený, len môžete použiť 8 tlačidlá

Tlačidlo funkcia a diaľkové ovládanie tlačidlo nastavenie a tlačidlo pokyny na prevádzku

Najprv skontrolujte.Po linka je pripojený a zapnutý.Tlačidlá a diaľkové ovládanie nerobia žiadnu operáciu.Svetlo na svetlo paneli rozsvieti a tanec s koncerte.

Všetky štáty:

1. Zobrazenie úrovne stavu.

2. LED displej v režime úpravy stavu.

3. Audio nastavenie citlivosti stav.

4. LED jasu stav.

5. Výber kanála nastavenie stavu.

6. Farba LED vlastný stav.

7. Diaľkové ovládanie nočné svetlo stav.

8. LED farba prednastavený výber stave.

9. LED lampa post a vrchol holding čas pádu nastavenie rýchlosti stavu.

10. Infračervené diaľkové ovládanie vlastné nastavenie štátu (tento stav môže byť zadaný iba podľa kľúčové operácie).

11. Obnoviť pôvodné nastavenia: Ak máte pocit, že príliš chaotický nastavenia, môžete stlačiť a podržať tlačidlo "K1" približne na 8 sekúnd, ak chcete obnoviť továrenské nastavenia, všetky led svetlá budú chodiť, potom uvoľnite tlačidlo.Obnoviť pôvodné nastavenia.

Čo sa týka prevádzky, čase kľúče:

Krátke stlačenie = stlačte čas je väčší ako 0,1 sekundy a menej ako 1 sekundu (len na neho kliknite).

Dlhé stlačenie = uvoľnenie po stlačení na viac ako 1 sekundu (zvyčajne LED displej sa zmení po dlhé stlačte funguje, stačí uvoľniť po zhliadnutí zmeniť, čas je o niečo viac ako 1 sekundu)

10. Infračervené diaľkové ovládanie vlastné nastavenie stavu (tento stav môže byť zadaný iba podľa kľúča prevádzky): najprv stlačte a podržte tlačidlo "K2" asi na 1 sekundu v "1 zobrazenie úrovne stavu" a "uvoľnenie K2" po LED displej zmeny ", okamžite stlačte a podržte tlačidlo "K1" asi na 1 sekundu.Všetky Led bude ísť von a zadajte infračervené diaľkové ovládanie vlastné nastavenie štátu.Trvať na diaľkové ovládanie a stlačte tlačidlo 8 tlačidlá v poradí.Zakaždým, keď stlačíte tlačidlo, infračervené dekódovanie je úspešný.LED vpravo sa rozsvieti zodpovedajúce 3 Led diódy.Po dokončení 8 tlačidlá, funkcie 8 tlačidlá sa automaticky uloží a vrátiť sa do "1, zobrazenie úrovne stavu".

Funkcie tlačidiel zodpovedajú v poradí takto:

Tlačidlo 1, LED farba prednastavený výber stave +/+

Tlačidlo 2, LED farba prednastavený výber stav -/-

Tlačidlo 3. LED displej v režime úprav

Tlačidlo 4. Audio nastavenie citlivosti

Tlačidlo 5. LED jasu

Tlačidlo 6, výber kanála

Tlačidlo 7, farba LED prispôsobenie

Tlačidlo 8, diaľkové ovládanie nočný spínač svetiel

Ak nie ste spokojní počas procesu stanovovania, môžete dokončiť nastavenie a znova spustite nastavenie alebo stlačte tlačidlo "K1" alebo "K2" raz skončiť, a potom znova zadajte tento stav na začiatku.Ak ste stlačte prvé tlačidlo po zadaní tohto štátu, Ak tieto LED svetla bar nereaguje, môžete zmeniť uhol alebo vzdialenosť a skúste znova.Ak nie je reakcia po opakovaných pokusov, odhaduje sa, že na diaľkové ovládanie nie je v NEC kódovanie formát alebo batérie je neplatný (diaľkové ovládanie poskytované našom obchode je k dispozícii, ak je stratená alebo poškodená, môžete použiť iné diaľkové ovládanie na test, či je k dispozícii).

2. LED displej v režime úprav stav: v "1, zobrazenie úrovne stavu", krátke stlačenie "K1" alebo diaľkového ovládania "na kľúč

3, LED displej režim úprav" vstúpiť ďalšie led display mode (režim zobrazenia, zakaždým, keď ho stlačíte, vstúpia do ďalšej.Stlačením to znovu po skončení sa spustí od začiatku.Tento cyklus sa automaticky uložiť 5 sekúnd po dokončení operácie.Tento režim sa automaticky zobrazí ďalšom stroj zapnutý.

3. Audio nastavenie citlivosti stav: V "1, zobrazenie úrovne stavu", krátke stlačenie "K2" alebo stlačením tlačidla diaľkového ovládania "tlačidlo 4, audio nastavenie citlivosti" zadať tento stav, citlivosť sa člení na: 1 úroveň automatická citlivosť a 5 úrovne stanovené V tomto štáte, ak 5 Led skákať hore a dole, to znamená, automatická citlivosť.Keď pevného citlivosť je 5 Led diód, ktoré svetlá sú vždy na, to znamená úroveň.Stlačením tlačidla ju zníži o jeden stupeň, a znova stlačte tlačidlo na najnižšiu úroveň.Vrátiť sa na začiatok úrovne.Všimnite si, že v tomto štáte, ak tam nie je žiadna operácia v priebehu 2 sekúnd, bude automaticky vráti do "1, zobrazenie úrovne štátu", a citlivosť nastavenie sa automaticky uloží po asi 5 sekúnd.

Štítky: vu meter pre úroveň zvuku, pu nálepky, led displej číslice, nástroj workshop, led ekvalizér maska, hudobné spektrum, úroveň zvuku meter, lampa workshop, zobrazenie hudby spektrum, batoh.

Certifikácia Žiadne
Číslo Modelu Hudba Indikátor Úrovne
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Štýl ovládanie hlasom
veľkosť LED
Output Type zvukové spektrum
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Indikátor Úrovne

Napíšte svoju recenziu!

Farebné Hudby Indikátor Úrovne Zvukového Spektra Dual 30 60 flexibilné LED svetlo bar displej Ovládanie Hlasom W Vzdialenej Zosilňovač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty