Tváre Parník, Profesionálnej Starostlivosti O Pleť Nano Tvár Parník Stroj Starostlivosť O Tvár Pary Facial Sauna Spa Rozprašovač Domov Tváre Vaporizer

Novinka

€19.04

Abute Weber tvár parník

🍀Profesionálne Ošetrenia Tváre: Weber tvár parník na tvári pomocou najmodernejších nano pary tech na výrobu super silný, v súlade teplej hmly, Rekonštruované 3-v-1 Nano Iónové Tváre Parník pre ženy, aby extrakcia jednoduchšie a odstraňovať všetky zvyšky make-up a nečistoty, aby si pórov, hĺbkové čistenie, poskytovať rýchly nutričné-absorpcie pre vašu pokožku a prináša vám očarujúce a mladistvá tvár!

🍀Inovované Nano-iónové Tváre Parník: Weber Nano Iónové Tváre Parník na tvár dosahuje 20X Penetračný Účinok; môžete vidieť takmer okamžitý výsledok v stav pokožky s týmto nano tvár parník; Weber nano-iónové tvár zvlhčovač tváre parník na tvári zlepšuje krvný obeh, bunkovú vitalitu a absorpcie kyslíka a vykonať ošetrenie tvár masky pracovať oveľa lepšie a dostať sa zdravší a mladší vzhľad!

🍀Pridať Vnútorné UV Svetlo Čistenie: Weber Tváre parník pre ženy je navrhnutý s exkluzívny atomizing lampa a pridať UV svetlo čistenie, vnútorné UV svetla systému ochrany spracované a čistený nano-hmla pred tým, ako vyjde z trysky tak, aby para prenikol do póry sú v najčistejšom stave, len si čisté a čisté nano pary

🍀Užite si Tváre SPA Doma: Weber profesionálne pleťové parník generuje nano-iónové pary v priebehu iba 30 sekúnd, úplne tichý chod s konzistentnými teplej hmly na 10 minút, čo vám umožní relaxovať zo dňa ḃ s prácou a zabudnúť stresu vo vašom živote.Tento tváre parník domov tváre stroj tiež pridáva vlhkosti v miestnosti, takže pôsobí ako zvlhčovač; Len si váš Domov Sauna SPA s LONOVE tvár parník!

🍀Životnosť Zákaznícky Servis & 5-Dielna Blackhead Extractor Auta a Vlasy Band & Skvelý Darček: Weber tváre sporáky prísť s živote čas na zákaznícku službu, neváhajte nás kontaktovať, ak potrebujete akúkoľvek pomoc.Bonus 5 kusov blackhead nástroj pre odstránenie zostavy bude lepšie hlboké tváre čistenie po každom pare; Weber profesionálne prenosné tvár parník s jemnými dizajn je úplne perfektný darček pre vašich priateľov a rodinu!

Profesionálny Iónový Tváre Parník svedok vašu krásu transformácie

Weber tvár parník na tvári pomocou najmodernejších nano pary tech na výrobu super silný, v súlade teplej hmly, Rekonštruované 3-v-1 Nano Iónové Tváre Parník pre ženy, aby extrakcia jednoduchšie a odstraňovať všetky zvyšky make-up a nečistoty, aby si pórov, hĺbkové čistenie, poskytovať rýchly nutričné-absorpcie pre vašu pokožku a prináša vám očarujúce a mladistvá tvár!

Hĺbkové čistenie & Hydratačné

Horúcej pary sa otvorí póry rýchlo a najčistejšie pary preniknúť hlboko do pórov , len si čisté a čisté nano para preniká hlboko do pórov a získať hlboké tváre čistenie a hydratáciu

Zvýšenie Absorpcie Účinok

Weber nano-iónové tvár parník, zlepšuje krvný obeh, bunkovú vitalitu a kyslíka nárazov a Zvýšenie efektívnosti vaše obľúbené kozmetické krémy, séra a masky podávaním ich do hlbších vrstiev kože cez iónové channeling

Prečo Si Vybrať Weber Tváre Parník?

2021 Upgrade Verzia

Viac Malé Vodné Molekuly: 0.4 nm Nano-častíc ion pary môžu hlboko preniknúť do vonkajších vrstiev pokožky.Zmäkčuje povrchy pokožky, aby pomohol odstrániť odumreté kožné nečistoty, olej a zvyšné make-up

Upgrade Konštantná Teplota pary: Na parník môže udržať pary o 104℉(40℃)Stabilná teplota teplej hmly môžu tiež relaxovať vaše oči.

Viac Bezpečne Mikročipy: Na Parník bude AUTOMATICKY VYPNE, keď parný skončil prevenciu akéhokoľvek zranenia a bezpečné pre vašu krásu rutinné ako dobre.

Www.goclever.com

Pred prvým použitím, Prosím, nechajte ho bežať s plnou nádržou vody pre odstránenie nové plastové vôňa,Prosím, výber minerálne vody len.

Prosím, majte na tvár 7-8 cm (20 cm) od parník, keď používate.Prosím, presuňte stroj počas používania.

Po každom použití, prosím vychladnúť stroj na pár minút.Potom vypustite nádrž na vodu.

Profesionálne Ošetrenia Tváre

Nano-iónové tvár parník vám môže pomôcť účinne prečisťuje póry, čistia a bielenie kože, prehĺbiť hydratačné, zmierňuje akné a vyrážok, oslabuje pigmentové škvrny, odstraňuje preťaženia dutín.Užite si KÚPEĽNÚ doma teraz!

Farba: Biela

Materiál: ABS

Konektor: NÁM Plug

Kapacita: 70 ml

Sprej Čas: Asi 8-10 minút

Menovitý Výkon: 300W

Po Predaj

Poskytnite nám dôkaz video, ak výrobky mať žiadny problém po obdržaní zásielky do 7 dní, poskytneme výmenu alebo vrátenie peňazí po potvrdení problém.Ponúkame 12 mesiacov hardware záruku na každý výrobok bez osobných chyba použitie.

Spätná Väzba & Recenzie

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém!Tešíme sa na vašu 5 hviezdičkové hodnotenie.

Štítky: tváre parník, vlasy parník, mini sauna, lacné rozprašovač stroj, hmla nano, horúce kúpele, kefa spin, parník, nike pro, odev parník.

Číslo Modelu jam000607
Zdroj Napájania elektrické
Názov Značky VILECO
Plug Štandard EU
Druh tváre parník
Commodity Quality Certification ce
Sprej Typ Horúce Sprej
Certifikácia CE, CCC
Funkcia Omladenie Pleti, Čistenie Tváre, Pleť Mouisture, Zubov
Pracovný Princíp Teplé
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Tváre Parník, Profesionálnej Starostlivosti O Pleť Nano Tvár Parník Stroj Starostlivosť O Tvár Pary Facial Sauna Spa Rozprašovač Domov Tváre Vaporizer

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty