Buildmoc Jurský Explorer Jeeped Bloky Svete Forest Park Vozidla Tehly Vzdelávacie Hračky Autá Model Auta Bloky Deti

Novinka

€10.34

【SKVELÝ DARČEK NÁPAD] vyzýva Ste našli ten najlepší darček pre vaše Deti alebo priateľov.Táto budova hračka je sľúbil, že sa najhorúcejšie darček na Vianoce, Narodeniny, párty a ďalšie!

【UČIŤ sa PRI HRANÍ] vyzýva:Naše Vzdelávacie stavbou mohli rýchlo zlepšiť detí hand-eye koordináciou & manipulačné schopnosti a trénovať svoje logické myslenie & riešenia problémov-schopnosť počas stavebných čas

【KVALITY:] vyzýva Všetky naše produkty sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov.Súbory sú kontrolované a dvakrát skontrolovať, aby sa uistili, že všetky diely sú zahrnuté.Ak ste stratili kus alebo sa zdá, že chýba kus, prosím osloviť a boli by sme radi, vymeňte ju za vás.

【Jasné papier pokyny] vyzýva Na medzi stavebné sada obsahuje farebné pokyny, montáž kroky sú jasné a ľahko pochopiteľné, a deti, ktoré možno ľahko zostaviť podľa návodu.

Štítky: hračka dinosaur, jurasic park hračky, indoraptor, spad maska, sluban lego nádrž, indominus rex hračka, auto, jeep lego technic, dinosaurov lego sada, blok.

Názov Značky BuildMoc
Druh Ostatné
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y
Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Certifikácia 3C
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
Čiarový kód No

Napíšte svoju recenziu!

Buildmoc Jurský Explorer Jeeped Bloky Svete Forest Park Vozidla Tehly Vzdelávacie Hračky Autá Model Auta Bloky Deti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty