Roztomilý Škvrny Kvet Patch Pre Oblečenie Naszywki Na Ubrania Toppe Vestiti Parches Para Ropa Výšivky Žehlička Na Bordados Nášivka

Novinka

€0.50

Roztomilý kvet výšivky nálepky môže byť priamo nalepiť na výzdobu mobilné telefóny, počítače, diáre, batohy, oblečenie, atď., krásne a módne.

Náplasti sa používajú na dekoráciu položky, ktoré je potrebné vyčistiť.Odporúča sa šiť a posilniť ich, aby sa zabránilo ich z pádu, po umytí.

Pod vplyvom streľba svetlo, tam môže byť mierne farebné odlišnosti, a rôzne displej obrazovky môžete vidieť odlišné farby.

Rozmery sú merané manuálne a tam bude mierne chyby.Vďaka za vaše porozumenie.

Inštrukcie

☺ Priame vložiť ☺Železnej výstuže (Po práčovňa je vložený, upraviť žehlička na 150 ° C, aby sa zabránilo vyšívacie nite z toho, popálil vysokej teplote.Pokrytie výšivky patch s bavlnenou látkou.Opakujte žehlenie na 10-15 sekúnd a čakať na chladenie dosiahnuť pevné účinok ☺Ihly výstuže (vybrať niekoľko bodov pre spevnenie s ihlu niť po vložiť.Hladké alebo drsné tkaniny sú odporúčané, aby sa posilnila s ihlu niť) ☺Nechajte to na mamu. (Hej)

O bezpečnosti

①Follow pokynov, venujte prosím pozornosť železo teplota ②Children, vyplňte, prosím, operácie pod vedením rodičov ③Those bez akýchkoľvek ručne vyrobené skúsenosti potrebné, aby sa riadi príslušným osobám,

Priateľské pripomienky

Venovať pozornosť obchodu, vám uspokojivé produkty, zbierať produkty sa vám páči, a poslať krásne dary, po objednaní.Nie je veľa až do konca.Tešíme sa na porcie vás.prajeme vám šťastný život!

Štítky: textílie patch, patch sequin, handričkou nálepky, embroid, embroid patch, flower iron patch, 3d patch, appliqu, žehlička nálepky, Prenos Tepla.

Typ Produktu Záplaty
Špecifikácia 1 piece
Technics Vyšívané
Ako používať Vložiť priamo alebo železa alebo ručné steh
Názov Jemné výšivky nálepky
Vzor výšivky malé biele kvety
Súbor Typ No
Výšivky materiál Vysoko kvalitné vyšívacie nite
Štýl Nalepovacie
Funkcia RUČNÉ, Eco-Priateľský
Patch štýl Roztomilý kvety
veľkosť 1.8*1.8cm
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu Flower PatchNY022
Výšivky nálepky použiť Dekorácie opraviť medzery korektor
Dodávka balenie Vlhkosti-dôkaz plastového materiálu
Lepidlo Vložiť priamo

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Škvrny Kvet Patch Pre Oblečenie Naszywki Na Ubrania Toppe Vestiti Parches Para Ropa Výšivky Žehlička Na Bordados Nášivka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty