Auto Vzduchu Matrac Nafukovacie Zadné Sedadlá Posteľ Medzera Pad Vzduchu Samostatne-vodičský Tour Posteľ Vankúš Pre Auto, Cestovanie, Camping Deti Vzduchu Matrac

Novinka

€7.49

Odrážky:

1、Vyrobené z zosilnené PVC tkanina, presné švy, zvlnený dizajn, bezpečnosť a ochranu životného prostredia, hrubé tkaniny, super nevýbušnom, stabilný kompresie.

2、Ľahko sa čistí: Ľahko sa čistí vlhkou handričkou, vodotesný a odolný, žiadne netesnosti.

3、Jednoduché ovládanie: môže byť použitý na jar, leto, jeseň a zima.Je ľahko prenosný a ľahko sa prenáša.To môže vyplniť celú výšku pad 20 sekúnd.Po použití je vzduch zložený a zložené pre pohodlné skladovanie, iba 20*14*3 cm, šetrí priestor.

4、Univerzálny dizajn: vhodné pre väčšinu sedan a SUV modelov, nafukovacie môže naplniť batožinového priestoru drop, môže byť tiež použitý s nafukovacie stolica (nafukovacie sedačky je potrebné zakúpiť samostatne), ktoré tvoria voľné miesta na zadnom sedadle si cestu pohodlnejšie.

5、Multi-Funkčné Matraca: Vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie, ako je cestovanie, camping, turistiku, a ako dočasné posteľ alebo vzduchu gauč, keď sa presťahujete do nového domu, prenájom miestnosti, pripraviť sa na noc, a dokonca aj pripraviť pre vaše dieťa to zábavné a skok.

Parameter: Názov: Auto Multifunkčné Medzera Vzduchový Vankúš

Materiál: PVC

farba: sivá

Hmotnosť (Cca.): S: 0,7 kg; L: 1 kg

Nafúknuté veľkosti (cca.): S: 100 * 60 * 15 cm, D: 100 * 90 * 15 cm.

Veľkosť balenia (Cca.): 21*30*4cm

Nosné: statické nosnosťou až 200 kg tlak

Studená odolný: -20 ° C

Pouţiť: Väčšina sedan, SUV a iné modely

Poznámka: Prosím zmerajte veľkosť zadné sedadlo alebo kufra auta pred nákupom.

Tipy:nereže alebo stab povrchu položky s ostrými predmetmi,ako nôž、vidličky atď.

Zoznam:

Vzduchovom Vankúši*1

Štítky: cestovná taška, auto na matrac, camping auto príslušenstvo accessoire, matrace, konrow, nafukovacie auto matrac creta, veľa autosedačky medzery, vzduch frier, noose lano, naturehik.

Funkcia Car Multifunction Gap Air Cushion
Drop shipping Podpora
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť 65cm*120cm
Materiál PVC

Napíšte svoju recenziu!

Auto Vzduchu Matrac Nafukovacie Zadné Sedadlá Posteľ Medzera Pad Vzduchu Samostatne-vodičský Tour Posteľ Vankúš Pre Auto, Cestovanie, Camping Deti Vzduchu Matrac

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty