Konzervovanie Lievika a Jar Zdvihákov Nastaviť,Konzervárenské Lievik Jar Zdvihákov s Čistiaca Kefa Široký-Ústach Klip,pre Široké a Pravidelné Jar

Novinka

€9.52

[Kvalitné]Oba môžu zúženia a jar zdvihákov sú vyrobené z nerezovej ocele, funkcia jasný a čistý povrch, bezpečné a odolné, aby vám slúžili dlhé obdobie.Vinyl potiahnuté svorky rukoväť pevne a bezpečne na zaváranie a hubky čistiaca kefa je dostatočne mäkké na použitie.

[Užitočné Nástroje]môžete použiť náš zúženia na prenos tekutín alebo suché prísady, ľahko a rýchlo.Široký mora kuchyňa lievik je pekné pre plnenie akejkoľvek veľkosti jar, fľaše alebo shaker.

[Čistenie Ľahko]Tieto jar zúženia a kliešte sú ľahko čistiteľné s mydlovou vodou a špongiou čistiaca kefka, kvôli hladký povrch, aj v umývačke.Môžu sa zavesiť na ukladanie po umytí, aby vaša kuchyňa viac upratané.

[Širokouhlý Aplikácie]Tieto nehrdzavejúcej ocele konzervovanie lievika a jar zdvihákov môžete preniesť éterické oleje, ocot, alkohol a iné 液体into na skladovanie,a môžete tiež pridať korenie, čierne korenie, soľ, cukor atď.do najvplyvnejších ľudí alebo fazuľa a jam do pohárov.Ergonomické strane rukoväť je navrhnutý tak, aby rukoväť horúca polievka pohodlne a bezpečne, nebude horieť vašich rukách.

Materiál:kov

farba:Červená+strieborná

Obsah Balenia:

1 x môže zdvíhacie klieští

3 x lievik

1 x čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: xs pulover.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Konzervovanie Lievika a Jar Zdvihákov Nastaviť,Konzervárenské Lievik Jar Zdvihákov s Čistiaca Kefa Široký-Ústach Klip,pre Široké a Pravidelné Jar

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty