2021 Sladké 3D Mačací Pazúr Vankúš Hodvábne Stehná Vysoké Pančuchy, Lolita, hranie Rolí Vyzerá Príslušenstvo Ponožky pre Dievčatá a Dámy

Novinka

€2.58

3D Mačací Pazúr Vankúš Hodvábne Stehná Vysoké Pančuchy, Lolita, hranie Rolí Vyzerá Príslušenstvo Ponožky pre Dievčatá a Dámy

Roztomilý Dizajn:

V spodnej časti ponožky sú navrhnuté s mačací pazúr karbonátok, ružová mačací pazúr robí denne vyzerá viac oko-lov a atraktívne.

Mäkká a Priedušná:

Mäkký materiál poskytuje pohodlné pocit pokožky, udržať ponožky nosenie na nohách a nohy bez dráždivý pocit obmedzovania.

Príležitosti:

Je vhodný pre fotografovanie rekvizity a odevné doplnky, na denné nosenie, príslušenstvo, hranie rolí, Comiket, svadobné party, festivale a pod.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester + spandex

Uplatňovať Zástupov: Dievčatá a dámy

Farba: Čierna, Ružová, Biela, Ružová, Čierna, Biela, Šedá, Ružová

Veľkosť: Jedna Veľkosť

Obsah Balenia:

1 *ponožky

Sľub:

Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: hviezda vankúš 3d, latex prst, gay pančuchy, klasické lolita, lolita lete, zdravotné ponožky ženy, trek ponožky ženy, packa pančuchy, veľké stehná vysoké pančuchy, textílie stehná vysoké pančuchy.

Vzor Typ Pevné
Položka Dĺžka about 60 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu Pančuchy
Hrúbka Tenké (Letné)
So Sexuálnym Podtextom No
Kusov 1pc
Položka Druh Pančuchy
Názov Značky hirigin
Nemravný Obrázok No
Materiál Polyester, Spandex

Napíšte svoju recenziu!

2021 Sladké 3D Mačací Pazúr Vankúš Hodvábne Stehná Vysoké Pančuchy, Lolita, hranie Rolí Vyzerá Príslušenstvo Ponožky pre Dievčatá a Dámy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty