USB do USB Kábel Kábel USB 3.0 a Samec na Male Štandardné Inteligentné Zariadenia Zväzok 1 pre Prenos Dát 3 metre Kábel ONLENY CE

Novinka

€0.78

65740 Hot Predaj

Funkcie

USB 3.0 A ROZŠÍRENIE: USB 3.0 Samec Samec kábel pripája USB periférnych s USB 3.0 typ portu na počítači pre rýchly prenos súborov.

PLUG & PLAY: potrebný Žiadny ovládač pre rozhranie usb 3.0 až kábel.Len plug-and-play pre pevný disk šachty, tlačiarne, modemy, fotoaparáty a ďalšie SuperSpeed USB periférií.

SUPER RÝCHLOSŤ PRENOSU: Až 5 Gbps pre SuperSpeed USB 3.0, prenos dát, 10x rýchlejšie ako USB 2.0. Spätne kompatibilné s počítačom cez USB 2.0 a USB 1.1 porty - tieto káble tiež umožní pripojenie USB 3.0 zariadení legacy USB 2.0 počítače.

UNIVERZÁLNY KOMPATIBILITA: Kompatibilný s Prenosný Externý Pevný Disk, Digitálne fotoaparáty, Digitálne videokamery fotoaparáty, Skenery, Tlačiarne, Web kamery, Myši, Klávesnice, Joystick, Sieťové Pripojenia, PC a Mac s Typ portu USB 3.0; nepodporuje pripojenie dvoch počítačov priamo .

TRVANLIVÝ a SPOĽAHLIVÝ: S tvarované kmeňmi úľavu pre uchopenie a priľnavosť behúne na ľahko pripojiť a odpojiť, kombinácia pozlátené konektory, holé medené vodiče a fólie & cop tienenie zabezpečuje vynikajúcu usb 3.0 kábel výkon, bezporuchový prenos dát a rýchle Nabíjanie rýchlosť.

LEPŠIE NAPÁJANIE: USB 3.0 kábel tiež poskytuje až do 900 mA moc, na rozdiel od 500 mA k dispozícii s USB 2.0.

Špecifikácie

- Konektoru 1: USB 3.0 Typ Muža

- Konektoru 2: USB 3.0 Typ Muža

- Kábel Hodnotenie: SuperSpeed USB 3.0 5 gb / S rýchlosť prenosu dát

Obsahuje

1 * USB 3.0 Samec Samec Kábla 3 metre

Štítky: Prenosné zariadenie, xiaomi youpin, xiaomi, nástroj xiao, nohy masáž xiao, hipe, smart xiao, Smart zásuvky, korekcia držania tela smart, zámok smart xiao.

Pôvod CN(Pôvodu)
USB Typ ŠTANDARD
Názov Značky ONLENY
Číslo Modelu USB 3.0 A Samec na Male USB
Package Áno
Zväzok Zväzok 1
Použitie Smart Zariadenia
Certifikácia Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

USB do USB Kábel Kábel USB 3.0 a Samec na Male Štandardné Inteligentné Zariadenia Zväzok 1 pre Prenos Dát 3 metre Kábel ONLENY CE

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty