36 Farby, Trojuholníkového Pastelky Trojuholníkové Farebné Ceruzky pre Študentov, Deti, Deti HFing

Novinka

€2.58

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 36 Farby, Trojuholníkového Pastelky Trojuholníkové Farebné Ceruzky pre Študentov, Deti, Deti HFing

Položka Špecifikácia:

Popis:

Materiál: vosk, PE, výplň, pigment

Špecifikácia:

1. Unikátne maľby skúsenosti: Náš trojuholník pastelky sú bezpečné, netoxické, non-stick, shockproof, nepremokavé a ľahko pochopiteľná.Všetky druhy jasné a živé farby uspokojí vaše malé zlatíčko je predstavivosť a kreatívne potreby.

2. Udržiavať ju v čistote, keď maľovanie: Vďaka prírodné materiály a špeciálne prísady, náš trojuholníkové pastelky vždy udržať vaše deti na ruky čisté, takže rodičia sa nemusia starať o farebné neporiadok, že deti nechať v každej umeleckej tvorby.

3. Svetlé farby: Vaše dieťa bude milovať vyjadriť svoje vnútorné umelec v 36 vzrušujúce farby.Tieto jedinečné trojuholník pastelky sú veľmi dobré, v farbu a môžu byť ľahko nalepiť na papier namiesto lepenie detských rúk, vytvorenie vynikajúci umelecký zážitok pre deti.

4. Ideálny darček, láska, deti: Pre tých, ktorí sledujú príjemný maľovanie skúsenosti, naše trojuholník pastelky sú najlepšou voľbou.Tento produkt je veľmi vhodný pre vyplnenie pančuchy pre deti vo veku 3 a viac.

5. Štýlový trojuholníkový tvar: Vďaka svojmu jedinečnému tvaru, náš trojuholníkové pastelky môže odolať koľajových.Prostredníctvom použitia, deti sa budú rozvíjať príslušné písomné zručnosti, čím sa zlepší ich písanie príprava schopnosť.

Poznámka:

V dôsledku rôznych displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.

Balenie Obsahuje:

1 x Trojuholníkové Pastelky

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: yz450 hot start.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Trojuholníkové Pastelky
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

36 Farby, Trojuholníkového Pastelky Trojuholníkové Farebné Ceruzky pre Študentov, Deti, Deti HFing

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty