Horúce Športová Fľaša na Vodu 1000ML Bielkovín Shaker Vonkajšie Cestovné Prenosné Nepresakuje Drinkware Plastové Môj Nápoj Fľaša BPA Free

Novinka

€7.35

Špecifikácia:

Materiál: tritan

Kapacita: 1000 ML

Kategória: športové pohár vody

vzor: obyčajný

Štruktúra: single layer

Funkcia: vysoká odolnosť voči teplotám

Platné objektu: všeobecné

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Ďakujeme za pochopenie.

Funkcia:

1.Flip cover je navrhnutý s bezpečnostným zámkom, aby sa zabránilo prachu a úniku.Je možné otvoriť kliknutím na tlačidlo s jednou rukou.Odnímateľný slamy vám umožní vychutnať nepriepustných sips alebo rýchly prietok vody.Je vybavený prenosný popruh a držadlo v tvare slučky, ktoré je pohodlné na držanie a doplnení keď idú von.Je veľmi vhodný pre telocvični, cvičenie, Kancelárske a akékoľvek vonkajšie rekreačné aktivity.

2.Fľaša na vodu je vyrobený z ekologicky potravinársky tritan materiál, neobsahuje bisfenol A, je non-jedovaté, nemá žiadne zvláštne vôňu, je jedno použitie, odolná, nepriepustných, bezpečné a zdravé na použitie.

3.Tam sú jedinečné inšpiratívne citáty a časové pečiatky na fľašu s vodou, ktoré je veľmi vhodné na meranie vášho denná spotreba vody, pripomínať si, aby pobyt hydratované počas celého dňa, s meracia stupnica pomôže jednoducho a jasne pozrite skutočná spotreba vody, otvoriť ústa To je jednoduché vyplnenie s kockami ľadu a umyť.

4.Veľkým objemom 1 L zabezpečí, že budete tešiť na kompletnú fľašu s vodou bez toho, aby náplň to často, a široký-ústach design sa ľahko čistí, stačí jednoducho umyť s jedlej sódy a octu.

5.Toto nádherné fľaša na vodu má rôzne farby a jedinečný vzhľad.To je najlepší darček pre seba, priateľov a rodiny, pomáha im udržiavať vlhkosť a zdravie.

Package Vrátane:

1 x pohár Vody

Štítky: cestovná taška, 120v nabíjačky batérií, banky hip, sailor moon bat, šálku kávy, záhrada vody, bielkoviny shaker, soda stream, raagi fliaš vody, produkt zdarma.

Pôvod CN(Pôvodu)
Miesto Pôvodu Čínskej Pevnine
Vonkajšie Aktivity Lezenie
Štýl Šport
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Číslo Modelu 200005754
Tvar S Vekom
Anti-korózne Povlak Nie Je Vybavené
Tepelná Izolácia Výkon Žiadne
Teplotou Vody Nie Je Uplatňované
Plastové Typ Tritan
Certifikácia CE / EÚ, CIQ, LFGB, SGS
Dodanie Typ V Sklade
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Platné Ľudí Dospelí
Voda, Ktorá Tečie Metóda Slamy Druh
Materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

Horúce Športová Fľaša na Vodu 1000ML Bielkovín Shaker Vonkajšie Cestovné Prenosné Nepresakuje Drinkware Plastové Môj Nápoj Fľaša BPA Free

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty