Čierna Extra Dlhé Flexibilné Čistenie Kefou na Umývanie Stroj na Vlasy Prieduch a Chladnička Cievky Čistič pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov

Novinka

€0.59

Popis :

1. Udržuje Vaše Hadice Baktérie-zadarmo

Čistenie chladničky scedíme a iné dlhé rúry na odstránenie baktérií a odolné usadeniny a tak nemajú kontaminovať hadice, potraviny a tovar s Flexibilné Vydrhnite Kefou Cleaner.

2.Maximalizuje Jedlo Chuť

Pomocou tohto kefa maximalizuje potravín " chuť od škvrny a baktérie rast neznamená, že je na vašej chladničke a potravín; 61-palcový (155cm) celková dĺžka je ideálny pre čistenie chladničky mozgov, auto strešným odvodňovacie potrubie, alebo iné dlhé hadice.

3.Pružné a Mäkké

Rúrkové v tvare štetca na jednom konci a slučky konca na druhý, Nylonové štetiny, ticho drhnúť preč baktérie a odolné usadeniny bez poškodenia hadice; funguje na akomkoľvek povrchu materiálu (meď, vinyl, plastové potrubia aplikácie).

4.Dostať sa na Tieto Nepríjemné Uhlov

Trubice kefa je flexibilné, aby aj práca s zakrivené hadice (šikmého menej ako 90 stupňov).Nylonové štetiny zbierať a odstrániť mozgov, potraviny, mastnoty, usadeniny a nečistoty; dostatočne odolné, na dlhodobé používanie.

5.Jednoduchá Obsluha

Krmivo flexibilné stonky (štetec konci prvého) do potrubia a jemne drhnúť vnútri pri práci kefa späť.Flexibilné ale robustný drôt-telo hady jeho cestu cez s ľahkosťou a ide hlboko do akéhokoľvek mozgov.

Špecifikácie :

Materiál: nylon + nehrdzavejúcej ocele

Kategória: Čistiaca Kefka

Vlastnosti: Pružné

Celková dĺžka: 155cm/90 cm

Kefa na vlasy farba: čierna/biela

Účel: Veľmi vhodné pre čistenie chladničky odvodňovacie potrubie, auto strešným odvodňovacie potrubie alebo iné dlhé hadice.

Package Zahrnuté:

1 × Dlhé Flexibilné Chladnička Vydrhnite Kefou

Poznámky :

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: vlasy prieduch, airwrap, cievka auta, kefa drôt, kefa komín, cievka stroj vysoká, pole cievky stroj, airwrap styler, cievka smok, vlasy potrubia.

Druh Drain Dredge
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál nylon + nehrdzavejúcej ocele
Štýl Ruky
Číslo Modelu Long Flexible Refrigerator Scrub Brush
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Použitie Chladnička

Napíšte svoju recenziu!

Čierna Extra Dlhé Flexibilné Čistenie Kefou na Umývanie Stroj na Vlasy Prieduch a Chladnička Cievky Čistič pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty