Toaletný Papier Držiak s Policou, antikorózne Hliníkové Toaletný Držiak Telefónu Polica pre Mobilný Telefón

Novinka

€10.60

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Heavy-Duty Hliníkové] - toaletný papier držiak je vyrobený z premium hliník vyhotovením je hrdze a korózii, pre dlhotrvajúce trvanlivosti aj v najhorúcejších sprcha.Hladké, elegantný dizajn matný povrch dokonale ladí s akýmkoľvek štýlom kúpeľňa dekor alebo osobné farba voľby alebo rozloženia.

[Ľahká Inštalácia a Stabilné]: Naše toaletného papiera držiak sa dodáva so všetkými hardvéru plus náhradné každej časti.S dva otvory pre skrutky tak to môže byť namontovaný na stene pevne a jednoducho.Po pár mesiac pomocou, uvidíte naše položka bude stále pobyt na stenu pevne kým lepidlo na papier, držiak, spadne zo steny.

[Veľké Úložné Police] : 6.7 cm dlhé a 4.9 palce široký, tento rimmed platformu ľahko drží iPhone X, Samsung Poznámka 8, a všetky veľké veľkosti smart phoe, takže to nevyzerá 't fall out z vlastného vrecka.s okrúhlym roll vešiak, to môže tiež chráni papier v kotúčoch z hádka.

[Univerzálny Pohodlie] :veľký, široký dizajn nie len drží váš mobil, môže byť použitý ako zvyšok pre detské plienky, dievčatá používajú pad, kľúč, ľahší, hodinky, okuliare, alebo iné príslušenstvo.kúpeľňa papier, držiak, prinesie veľkú Výhodu pre vás, ženy, deti a starých ľudí.

Farba: Strieborná / Čierna

Materiál: hliníková zliatina

Obsah Balenia:

1 x Držiak na Toaletný Papier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bielizeň, toaletný papier držiak, držiak na papierové utierky, wc papir držiteľ, držiak papiera, polica wc, toaletný papier držiteľ psa, mama toaletného papiera držiak, retro toaletný držiteľ, toaletné papiere držiteľ, kované toaletného papiera držiak.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu Papier Držiak
Certifikácia Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

Toaletný Papier Držiak s Policou, antikorózne Hliníkové Toaletný Držiak Telefónu Polica pre Mobilný Telefón

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty