100W USB Typu C Ženské Námestie PD Plug Prevodník USB-C Rýchle Nabíjanie Kábel Thinkpad Notebook Adaptér JEDNOSMERNÉHO prúdu Konektor

Novinka

€1.28

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

1. Kompaktný a ľahký dizajn je jednoduché aj pre vaše, aby sa v taške a jednoduchšie opustiť nabíjací kábel v rôznych miest, môžete použiť namiesto odpojiť a pripojiť, v, nech ste kdekoľvek.

2. Tento typ-C PD 100W prevodník sa používa na prepočet žena Lenovo - PD mužov nabíjacieho adaptéra, môže zachovať hodnotu vašej investície do nabíjačky a aby váš život viac pohodlia.

3. To je len prevod zariadenia, musíte zadať správny výkon zariadenia, počítača zariadenie môže pracovať normálne.

4. Tento adaptér je vyrobený z prémiovej plastového materiálu, ktorý poskytuje efektívnejšie tepelného žiarenia, takže nemusíte mať strach, bude to horúce-up rýchlo.

5. To je ideálny pre cestovanie, podnikanie, školské vyučovanie.

Balenie Obsahuje:

1 Kus Konvertor

Špecifikácie:

Názov:Typ C Lenovo - PD Adaptér

Materiál:Plast+Kov

Hmotnosť:5g

Veľkosť:cca 5X5cm/2X2in

Farba: Podľa Fotografie

poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba v dôsledku príručka measurment.

Toto je konektor adaptéra converter cez USB Typu C ženské notebooky Lenovo-copmpatible.Budete potrebovať jeden USB-C Adaptér na podporu a USB napájací adaptér mali dostatok energie (príkon) na nabitie notebooku.

Prosím, uistite sa, že Váš USB Typu C Adaptéra príkon (voltov a Ampér) nie je nižší ako váš notebook vstup (môžete si to overiť na spodnej strane Notebooku).Napríklad, váš notebook vstup je 20V 3.25 A 65w,potom váš USB napájací adaptér, nie je nižšie ako 65w

Štítky: 7 kolíkový konektor audio, 12v sata, lenovo plug, nabíjačka pd, herný notebook, x58, lenovo thinkpad, ThinkPad, i7 notebook, rs232, usb.

PD Adaptér typ-c konvertor
Certifikácia Žiadne
usb napájací adaptér typ-c konvertor
Názov Značky Lenovo
Produkty Stav SKLADOM
Package No
Druh Typ C Adaptér
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Typ C Adaptér

Napíšte svoju recenziu!

100W USB Typu C Ženské Námestie PD Plug Prevodník USB-C Rýchle Nabíjanie Kábel Thinkpad Notebook Adaptér JEDNOSMERNÉHO prúdu Konektor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty