Stôl Fontána Rockery Relax Tečúcej Vody Fontány so Svetlom Ornament

Novinka

€9.71

Popis:

PREMIUM KVALITA - vyrobený z prvotriednej kvality robustný živice, ľahký a odolný, ručne vyrezávané a remeselne.Prijíma simulačné modelovanie krajiny, táto fontána s rockeries a stromov umožňuje cítiť kúzlo prírody, vytvárať pokojnú atmosféru, upokojiť váš stres a cítiť uvoľnene.

DEKORATÍVNE STOLNÉ FONTÁNA - elegantný vzhľad a ideálna veľkosť je pridať farbu na akýkoľvek stôl, obývacia izba, spálňa alebo kancelária stôl dekorácie.Hostia musia byť prekvapený a rád, keď videl to.

Vstavaná AUTOMATICKÁ ČERPADLA - Každý kompaktný stolový fontána funkcie zabudované v čerpadle, ktorá cirkuluje voda vedenie je zdravšie, bezpečnejšie a bez rias

ZMIERNIŤ STRES - zapnutie vodopád fontána pred spaním a škriatkovia, ako budete počúvať, jej zvuky pokojné beží stream; vychutnať si jeho zvuk jemného potoka a jeho mäkké svietiť ako nočného; ho použiť Tiež pri meditovať alebo jogu.

IDEÁLNA DEKORÁCIA DARČEKY - Jedinečné a krásne stola fontány upgrade vašej domácnosti a kancelárie dekor.Tento krásny živice vnútorné fontány bude vizuálne a zvukové spracovanie pre váš domov alebo kanceláriu dekor.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Veľkosť(dx š xv): 20x15x28cm/7.9x5.9x11inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Stola Fontána

1 Kus Vodné Čerpadlo

Štítky: slon fontána, čerešňový kvet vinyl, fontány, vodné steny vnútorné, králik tapety, voda živice fontána, fontána v interiéri, bambusové akvárium, modrá solárna fontána, 11l, izbová fontána urob si sám.

Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky MagiDeal
Materiál Živica

Napíšte svoju recenziu!

Stôl Fontána Rockery Relax Tečúcej Vody Fontány so Svetlom Ornament

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty