DAIWA Fishing Cievky EXCELER LT (Svetlo&Tvrdý) 1000D-6000D-H Svetla Silné LC-ABS Metail Cievka 4 KG-12 KG Ultraleve 185 g-320g

Novinka

€64.35

Daiwa Exceler LT Rybolov, Spinning Cievky

A elegantne ceny cievky, ktoré môžu zápas výkon mnohé drahšie modely.Carbon, Ľahký Materiál, Bývanie bol navrhnutý s LT pojem svetlo, ale tvrdý, v mysli.Na uhlíkový materiál je ľahké, ale veľmi silný, takže cievky ľahko spravovať behom na dlhú trať.Obrobenými hliníka, rukoväť je pohodlná, silné spojenie do hlavného podvozku z rotujúceho valca.Vzduchu Rotor a Vzduchu Kauciu vzory znížiť hmotnosť, ale efektívne rozptyľuje tlak čiaru cez kauciu na celú časť.Kotúč je extrémne hladký s využitím 5 guľkové ložiská a 1 valčekové ložisko na maximalizáciu výkonnosti.Vo svete sa dostanete, čo si zaplatí, na Daiwa Exceler LT rad valcov dáva vám viac dizajnu, technológie a pojem ako valcoch dvojnásobnú cenu.

VZDUCHU ROTOR DIZAJN

Vzduchu Rotor, z Daiwa Exceler LT, váži až o 15% menej než bežné rotora vzory.Jeho jedinečný tvar znižuje nepotrebné váhu, zatiaľ čo distribúciu stresu viac rovnomerne počas celého rotor pre maximálnu pevnosť.

LT KONCEPT

Teraz s menšie a kompaktnejšie rám, rodina Daiwa Exceler LT valcoch využíva malý, ľahký rám s väčším DigiGear pre dokonalú kombináciu Ľahké a Ťažké.

DIGIGEAR

All-nové DigiGear je presné stroj brúsené a leštené.To ponúka maximálnu účinnosť s lepším prenosom energie a bezkonkurenčné hebkosť.

Štítky: rybárske kliešte pesca, ryby lietať cievky, daiwa cievka, diely pre baitcasting cievky, daiwa, umelé rybárske spining, shimano stella, navijak daiwa pôvodné obsadenie, daiwa lt, baitcasting cievky vysoký pomer.

Max. Výkon 12 KG
Funkcia 2 PEVNÝ
Funkcia 3 Vysoká Pevnosť
Návnady Typ Falošné Návnada
Prevodový Pomer 5.2
Ložiská 5+1BB
Rybolovné Metódy, Spinning
Poloha Oceán Loď Rybolov, Ocean Rock Fshing, Oceán, Pláž, Rybolov, JAZERO, Rieka, Nádrž (Rybník
Funkcia 4 Veľmi Trvanlivý
Rybárske Navijaky Typ Pre Načítanie Kolovrat
Pôvod VN(Pôvodu)
Hmotnosť 185g-320g
Číslo Modelu EXCELER LT
Funkcia 1 Svetlo
názov položky Daiwa Ultraleve fishing cievky 17 EXCELER LT

Napíšte svoju recenziu!

DAIWA Fishing Cievky EXCELER LT (Svetlo&Tvrdý) 1000D-6000D-H Svetla Silné LC-ABS Metail Cievka 4 KG-12 KG Ultraleve 185 g-320g

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty