VOLY Pre iWatch Série 1 Smart Hodiniek Výmena Batérie 38mm 42mm Pre Apple Hodinky A1578 A1579 Lítium-Polymérovej Batérie

Novinka

€5.86

Popis Produktu

1.Tento batérie sú určené pre Apple Hodinky 1.(A1578,A1579),pozrite si Prosím sledujte model starostlivo pred nákupom. 2.Všetky batérie boli plne testované pred odoslaním von.Nástroje sú zahrnuté. 3.Typ batérie je lítium-polymérová batéria. 4.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky, odpovieme vám najneskôr do 24 hod.

Package

1* Náhradná Batéria Zdarma Nástroje

Obrázok Zobraziť

Zásielky

Máme loď na celom Svete.Zvyčajne sme loď vašej objednávky v priebehu 24 hodín po zaplatení zbaví, niekedy omeškania z dôvodu Čínskej Dovolenku.Položky sú dodávané z Číny, tým CDEK alebo PostNL alebo Iný spôsob Dopravy, s sledovacie číslo zásielky, zvyčajne dodávka trvá 15 až 30 pracovných dní, niekedy to meškanie vzhľadom na Prepravné Plošiny, Colnej kontroly a Post-Dispatch určenia a iné neodolateľné faktorov.Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov.Ak nechcete dostávať čas, po 30-50 dní, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť tento problém za vás.

Vrátenie & Return

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám NIE je problém vrátenie peňazí alebo výmenu.Nie sú Žiadne VÝNIMKY! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka Č. 3. Vrátime vám PLNÚ SUMU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš večný výkon.Nechajte nám spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami.Ďakujem vám veľmi pekne.V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás PRED vami, dajte nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: a1708 batérie, airpod batérie, Nohon, tp hodinky, palivový filter toyota land cruiser, šaty letné, applewatch batérie, 38mm apple hodinky lcd, batéria huawei y6, kupi.

Certifikácie Kvality CE, ROHS
s obalom Áno
Kapacita batérie(mAh) 0-1300mAh
Pre iWatch 1 38mm A1578 205mAh
Pôvod CN(Pôvodu)
Originál alebo Nie Kompatibilné
Druh Li-ion Polymérová Batéria
Pre iWatch 1 42mm A1579 246mAh
Kompatibilný Model Pre iWatch 1. 38mm/42mm
Názov Značky doraymi

Napíšte svoju recenziu!

VOLY Pre iWatch Série 1 Smart Hodiniek Výmena Batérie 38mm 42mm Pre Apple Hodinky A1578 A1579 Lítium-Polymérovej Batérie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty