LEEWONG Mini rýchlovarná Kanvica Multi-Function Cestovné Prenosný Kotol na Guláš, Čaj Obilná Polievka Vody

Novinka

€10.60

Funkcie: 1. Elektrické kanvice je vyrobené z vysoko kvalitnej 304 potravín triedy z nehrdzavejúcej ocele.Pite zdravú vodu, s dôverou 2. Automatické uzatváracie funkciu, akonáhle sa voda varí a anti-dry funkciu chrániť vašu bezpečnosť, úspora energie a majú dlhú životnosť 3. Široká ústa znamená, ľahko sa čistí a výplne, a môžete ľahko odstrániť tieto vklady alebo "hrdzavie" 4. Na bimetal termostat a čistý medený drôt, aby bol výrobok v živote varná kanvica dlhšie a bezpečnejšie 5. S objemom 0,5 l, to môže byť vykonané s vami, vhodný pre služobné cesty a cestovanie.Vždy pripraviť horúci čaj, lahodný kakaový alebo instantná polievka uložiť dôležité čase Popis Produktu:

Značka:LEEWONG Kapacita: 0.5 litrov Hmotnosť: 0.575 kg Výkon: 1000W Napätie: 220-240V Veľkosť: 16.5 * 11.5 * 17.5 CM

Balenie:Mini rýchlovarná kanvica*1, anglický návod na použitie*1 O konektory používané v rôznych krajinách:

Ak je zástrčka vo vašej krajine/regióne je odlišné od zástrčku z našich produktov, prosím, nebojte sa, budeme poskytovať vám s converter, zadarmo.Môžete nás kontaktovať a spýtať sa, či je vhodný converter vo vašej krajine/regióne

O spätnej väzby:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, nechajte nás päť-hviezdičkový spätnú väzbu a pozitívnu spätnú väzbu obrázky.Kontaktujte nás prosím neskôr a budeme zdieľať ďalšie kupóny s vami.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, máme pre vás uspokojivé riešenie.

3.Našim cieľom je: priniesť zákazníkom vysoko kvalitné produkty a kvalitné služby, povzbudenie a podporu, sú našou motiváciou.

Po-predajný servis:

1. Predtým, než sme sa odošle produkt do vás, budeme prejsť 100% testovanie a kontroly, aby zabezpečili, že výrobok, ktorý si príjem je neporušený.Preto, ak dostanete balík, pozrite si prosím balíček pred pošta a kuriérska svedok.Ak výrobok sa zistí, že je poškodený, môžete odmietnuť prijať obale.Prosím, kontaktujte nás po fotografovanie poškodený obal a poškodenie výrobku.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

2. Vzhľadom na časový rozdiel, zákaznícky servis nemôžete odpovedať na správu v čase, prosím pochopiť.Zvyčajne budeme odpovedať na vašu správu do 36 hodín.Ak nie je žiadna odpoveď po 36 hodín, prosím, upozornite nás.

3. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chybu 1-3 mm.

4. Farby rôznych monitoroch môže mať farbu rozdiel, prosím pochopiť.

Štítky: joyoung soymilk maker, official xiaomi, deerma xiao, pioneer rádio, midea vysávač, čínsky gong, ružový sendvičovač, elektrické kanvice vody, thermomix tm6, sous vide.

Automatické Uzatváracie Áno
Napätie (V) 230V
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky LEEWONG
Spôsob Kúrenia Elektrické Vykurovacie Rúrky
Shell Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu LW-1805E
TEPELNÁ No
Kapacita 0.5 L
Funkcia Prehriatiu
Certifikácia CB, CE, GS, ROHS, SASO
Štýl Varná kanvica
Kúrenie Rýchlosť 4-6 minút
Výkon (W) 1000W
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napíšte svoju recenziu!

LEEWONG Mini rýchlovarná Kanvica Multi-Function Cestovné Prenosný Kotol na Guláš, Čaj Obilná Polievka Vody

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty