Halloween Veľkonočné Dekorácie Simulované Vrana Živý Realistický Raven Dekoratívne Ozdoby 1

Novinka

€2.42

Veľkosti

"Vlastnosti: 100 % zbrusu nový nové a kvalitné Popis: -Black pernatej pena vrany s reálny život-ako vzhľad. -To je vysoká simulované vrana, skvelé dekorácie na Halloween. -Dobré na vytvorenie tajomnú atmosféru v Halloween. -Vhodný na interiérové dekorácie na parapet/ tabuľka/ stôl/ knihy polica. -Živé a život-ako vrana dizajn, zábavné a špeciálne v strane.Package Zahrnuté: 1*Simulované Vrana Špecifikácia: Materiál:Plast, Pernatej Farba:Čierna Veľkosť:15 cm Platné Scenérie:Všeobecné Veľkosť balenia:20*16*8 cm Čistá Hmotnosť:30 g Poznámka: 1. farbu a vzhľad každej krvi, ruka, noha nemôže byť presne také isté. 2. Vzhľadom na ručné merania, môže byť 1-3 cm rozdiel.Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť. 3. Prosím, povedzte nám ako prvý, keď máte akýkoľvek problém, dáme vám najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr.Ďakujem moc."

Predajné Miesto

-Black pernatej pena vrany s reálny život-ako vzhľad. -To je vysoká simulované vrana, skvelé dekorácie na Halloween. -Dobré na vytvorenie tajomnú atmosféru v Halloween. -Vhodný na interiérové dekorácie na parapet/ tabuľka/ stôl/ knihy polica. -Živé a život-ako vrana dizajn, zábavné a špeciálne v strane.

Štítky: umelé vrana, vrana umelé návnady, falošné holubov, umelé návnady holubov, pes kostra, vrana hračka, crow plush, halloween kostra, zbraň dáždnik, Ghost Rider.

Rastlina Štýl pobočka
Umiestnenie Plochu
Počet Pc 1pc
Materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

Halloween Veľkonočné Dekorácie Simulované Vrana Živý Realistický Raven Dekoratívne Ozdoby 1

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty