Silikónové Wc Kefa S Plochou Hlavou Pružné, Mäkké Štetiny Kefky S Rýchle Sušenie Držiak Sada Pre Kúpeľňa Medzera Čistenie Wc Príslušenstvo

Novinka

€2.92

Pozornosť Našej Predajni, Teraz Extra Zľava,

A Cena Je Výhodnejšie!

Popis:

Silikónové Wc Wc Kefa s Plochou Hlavou Pružné, Mäkké Štetiny Kefky s Rýchle Sušenie Držiak Sada pre Kúpeľňa Medzera Čistenie

Typ: Wc Kefy

Množstvo: 1pc

Materiál: TPR+PP

Rozmery: 380 * 100 * 40 mm

Špecifikácie:

1.Wc kefa súbor: Silikónové wc kefy vyrobené z vysoko kvalitných ABS + silikónový štetec hlavy, antiadhézny povlak, žiadne nečistoty je možné pripojiť k štetiny a tak zaisťuje a-free zóne.

2.Wc kefa, hlava je vodu-odpudzujúce, odstraňovanie ťažkostí odkvapkávanie.

3.Vybrané materiálmi, ktoré zaručujú kvalitu a dlhú životnosť.Nerezovej ocele, rukoväť je z nehrdzavejúcej a prémiový silikónový wc kefa hlavu má vynikajúcu trvanlivosť.

4.Čistenie úspora času: Ergonomické rukoväti umožňujú jednoduchšie čistenie a znížiť upratovanie čas.Pohodlné, non-slip rukoväť dizajn, balenie s stabilné a priedušná montáž základne, je dobre vetrané.Jednoduchý a krásny dizajn je prispôsobený pre vašu kúpeľňu.

Package Zahrnuté:

1* Wc Kefa

Poznámky:

1. Meranie položky, ležiace na stole, môže spôsobiť mierne rozdiel.

2. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas, keď fotografiu užívať.

Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: držiak do kúpeľne, Kúpeľňa Nástroj, kefa na wc kremíka, kefa na wc, umývanie wc, čistenie wc, kefa wc, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť, pohár na zubné kefky, wc príslušenstvo.

Názov Značky Aihogard
Štýl Ruky
Použitie Wc
Materiál Silikónové
Číslo Modelu Silikónové Wc Kefa
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Eco-Priateľský
Druh wc kefa

Napíšte svoju recenziu!

Silikónové Wc Kefa S Plochou Hlavou Pružné, Mäkké Štetiny Kefky S Rýchle Sušenie Držiak Sada Pre Kúpeľňa Medzera Čistenie Wc Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty