6/12/24/36pcs Farebné Silikónové poháre na Víno, Fľaše, Piť Pohár Značku Strany Značky Pohár Šálku Kávy Identifikovať Štítok Pásy Náhodné Farby

Novinka

€1.01

Odrážky:

1、6 Farieb: 6 svetlé farby, multi-set značky, uspokojiť potreby vás a vašich hostí.Praktické víno štítok, ideálne pre strany.

2、BPA-free a Flexibilné: Vyrobené z kvalifikovaných silikónové, tenký a pružný, BPA-free, opakovane, umývateľný umývačke riadu/mikrovlnná rúra, ľahko sa čistí, dlhá životnosť.Elastická materiál, vhodný pre väčšinu nápoje v nádobách alebo fľašiach.

3、Pevné Uchytenie: Pomáha vám identifikovať vaše sklo, poskytovať pevné uchopenie.Môžete si vybrať značku vaše obľúbené farby, označiť vaše poháre na víno.

4、Vynikajúci Darček: Opakovane a multifunkčné značky, nebudete misplace nápoje.Vhodné pre všetky príležitosti, vynikajúci darček pre priateľov, rodiny a hostí.

5、Ľahko sa prenáša: je možné použiť viackrát, vhodné pre strany a každodenné použitie, je možné dobre aplikovať na poháre na víno značky perá, koktejlových pohárov vína a príslušenstvo, fľaše, poháre, fľaše, poháre, hrnčeky, atď.Ľahký a ľahko sa prenáša.

Popis:

1. Vhodný pre väčšinu pohárov na víno: značky na víno, poháre sú približne merateľné. 7 cm / 2.76 cm, univerzálna veľkosť, vhodné pre väčšinu pohárov na víno, poháre, fľaše, poháre, hrnčeky, atď., vhodné na párty a bežné denné používanie.

2. Dobrý partner pre strán: Tým, že tieto označenia na všetky poháre alebo fľaše, môžete ľahko sledovať vaše vlastné okuliare.Multi-farebné fixky, uspokojiť potreby vás a vašich hostí pre rôzne typy podujatí.

3. Široké uplatnenie: Jednorazové alebo opakovane použiteľné poháre na víno značky, koktejlových pohárov vína a prívesky, atď., vhodné pre víno strany, koktejlové večierky, svadby, maturitné večierky, narodeninové oslavy, atď.

Špecifikácia:

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: cca 7 cm/2.76 palcov

Materiál: silikón

Veľkosť balenia: cca 10 cm*10 cm/3.94*3.94 v

Balenie: taška funkcie opp

Množstvo a hmotnosť(cca.):

Balík 1, 6pcs : žltá, oranžová, fialová, svetlo modrá, červená, zelená; hmotnosť: 14g

Balík 2, 12pcs: žltá*2, orange*2, fialová*2, svetlo modrá*2, červená*2, zelená*2, hmotnosť: 27g

Package 3, 24pcs: žltá*4, orange*4, fialová*4, svetlo modrá*4, červená*4, zelená*4, hmotnosť: 53 g

Balík 4: 36pcs: žltá*6, orange*6, fialová*6, svetlo modrá*6, červená*6, zelené*6, hmotnosť: 80g

Balenie Zoznam:

1 Sada Silikónových Nápojov Značiek(nepovinné)

Poznámka:

Všetky výrobky sú strieľal pod prirodzeným svetlom.Ale z rôznych dôvodov, ako sú rôzne monitory, farby na obrázkoch, ktoré vidíte, môžu byť mierne odlišné od skutočných farieb výrobkov.

Štítky: 12v kávovar, ovocie sklo čaro, páska ďakujem, vlastné hologram nálepky, silikónové poháre na víno čaro, vitráž čaro, káva machin, káva dripper, holografický štítok, zavesiť tag.

Pôvod AE(Pôvodu)
Materiál Silikónové
veľkosť 7 cm / 2.76 inches
Druh Silikónové Nápojov Značky
Číslo Modelu Nápoj Značky
Farba Ako je uvedené

Napíšte svoju recenziu!

6/12/24/36pcs Farebné Silikónové poháre na Víno, Fľaše, Piť Pohár Značku Strany Značky Pohár Šálku Kávy Identifikovať Štítok Pásy Náhodné Farby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty